BASKETBALL CH. LEAGUE

Η ΚΑΕ ΑΕΚ αντεπιτίθεται: "Ήρθαν με προκλητικά μπλουζάκια, έδωσαν το νούμερο του Ακίλ Μίτσελ σε οπαδούς"

Η στιγμή που φωτοβολίδα έπεσε στους οπαδούς της Χάποελ Ιερουσαλήμ
Η στιγμή που φωτοβολίδα έπεσε στους οπαδούς της Χάποελ Ιερουσαλήμ INTIME

Γεγονότα που πέρασαν απαρατήρητα έβαλε στο τραπέζι η ΚΑΕ ΑΕΚ, μετά από την προσπάθεια που συνεχίζει να κάνει η Χάποελ Ιερουσαλήμ για να δυναμιτίσει τον αγώνα των δύο ομάδων το βράδυ της Τετάρτης.

Την ώρα που η αντίστροφη μέτρηση για το τρίτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς του Basketball Champions League έχει ήδη ξεκινήσει, την ώρα που η Χάποελ Ιερουσαλήμ ρίχνει όλο και περισσότερο λάδι στη φωτιά μετά απ' όσα έγιναν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, την ώρα που η ΚΑΕ ΑΕΚ προετοιμάζεται για... πολεμική κατάσταση στο Ισραήλ, οι παράγοντές της περνούν στην αντεπίθεση. Με ενημέρωσή τους προς τα media, μίλησαν για πρώτη φορά για περιστατικά των προηγούμενων ημερών, με την ελπίδα η κατάσταση να ηρεμήσει και ο αγώνας της Τετάρτης (19/4 στις 19:00) να διεξαχθεί χωρίς άλλες εντάσεις.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, οι παράγοντες και οι οπαδοί της Χάποελ έφτασαν στα Άνω Λιόσια με καθυστέρηση 80 λεπτών, με αποτέλεσμα να υπάρξει ρήξη στο σχέδιο ασφαλείας και κατ' επέκταση πλημμελής έλεγχος. Εκτός αυτού, φορούσαν μπλουζάκια που έγραφαν "Athens Is Red" και απεικόνιζαν τον Παρθενώνα, ενώ γέμισαν το γήπεδο με παρόμοια αυτοκόλλητα. Το συγκεκριμένο μήνυμα υπήρχε και στα social media των Ισραηλινών ημέρες πριν από την αναμέτρηση, χωρίς η ΚΑΕ ΑΕΚ να δώσει ωστόσο έκταση.

Αυτό που προκαλεί ακόμη πιο αρνητική εντύπωση, είναι το γεγονός ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι οι ομόλογοί τους στη Χάποελ έδωσαν τον αριθμό του τηλεφώνου του Ακίλ Μίτσελ σε οπαδούς, με αποτέλεσμα ο Αμερικανός να δέχεται συνεχώς μηνύματα μίσους. Όλα αυτά με τη FIBA να παρακολουθεί τις εξελίξεις και σίγουρα να αισθάνεται άβολα από το γεγονός ότι μία ομάδα μπάσκετ αναγκάζεται να ταξιδέψει incognito για έναν αγώνα μπάσκετ, ώστε να αποφύγει πιθανούς κινδύνους που μπορούν να προκύψουν μετά από όσα έγιναν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, τα οποία καταδικάστηκαν απερίφραστα από τους κιτρινόμαυρους.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ