BASKETBALL CH. LEAGUE

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ δημοσίευσε video από τα επεισόδια στα Άνω Λιόσια και έστειλε μήνυμα "κόλασης" στην ΑΕΚ

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ δημοσίευσε video από τα επεισόδια στα Άνω Λιόσια και έστειλε μήνυμα "κόλασης" στην ΑΕΚ

Δεν ξεχνούν στη Χάποελ όσα έγιναν στα Άνω Λιόσια και στέλνουν μήνυμα για κολασμένη ατμόσφαιρα εν όψει του τρίτου αγώνα με την ΑΕΚ στην Ιερουσαλήμ.

Λίγες ημέρες μετά από το Game 2 της προημιτελικής σειράς του Basketball Champions League, η Χάποελ Ιερουσαλήμ δεν έχει ξεχάσει όσα έγιναν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Οι παράγοντες της ισραηλινής ομάδας δημοσίευσαν ένα video στο οποίο παρουσιάζονται τα επεισόδια στη διάρκεια της αναμέτρησης, τα οποία χαρακτήρισαν μάλιστα ως τρομοκρατική επίθεση προς τους οπαδούς τους, ενώ έστειλαν μήνυμα για κολασμένη ατμόσφαιρα στο Game 3 της Τετάρτης (19/4) που θα κρίνει την πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης.

"Περάσαμε ένα δύσκολο βράδυ, τραυματικό, με πυροτεχνήματα, με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, με πέτρες. Μία φωτοβολίδα εκτοξεύθηκε προς το μέρος μας. Τώρα, οι κανόνες θα αλλάξουν. Οι Έλληνες θα συναντήσουν τον δικό μας τρόπο. Τον αθλητικό τρόπο, τον δίκαιο τρόπο, τον νόμιμο τρόπο. Οι πύλες της κολάσεως θα ανοίξουν στο γήπεδο. Τώρα θα έρθει η δική μας έκρηξη" είναι τα λόγια που αναφέρονται στο video της Χάποελ Ιερουσαλήμ, το γήπεδο της οποίας οι GMs του Basketball Champions League χαρακτήρισαν πρόσφατα ως το πιο καυτό, το πιο αφιλόξενο στη διοργάνωση.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ