ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Η Φενέρμπαχτσε απέφυγε σοκαριστική ήττα και δραπέτευσε από την έδρα της Μπόντρουμσπορ με 93-92

Η Φενέρμπαχτσε απέφυγε σοκαριστική ήττα και δραπέτευσε από την έδρα της Μπόντρουμσπορ με 93-92
FENERBAHCE.ORG

Η Φενέρμπαχτσε ζορίστηκε πολύ απέναντι στην Μπόντρουσμπορ, έφτασε μία ανάσα από μία σοκαριστική ήττα, ωστόσο την απέφυγε με την αντίπαλό της να έχει μεγάλη ευκαιρία να πάρει το ματς στο φινάλε και να μην τα καταφέρνει, με αποτέλεσμα να διατηρηθεί το 93-92 υπέρ της ομάδας του Σάρας.

Η Μπόντρουσμπορ έβαλε πολύ δύσκολα στη Φενέρμπαχτσε σε αγώνα του τουρκικού πρωταθλήματος, ωστόσο η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους απέφυγε το κάζο στο φινάλε, καθώς επικράτησε με 93-92.

Η αντίπαλος της Φενέρ είχε σπουδαία ευκαιρία για μία τεράστια νίκη στην τελευταία φάση του αγώνα, ωστόσο ο Τζάρον Τζόνσον αστόχησε σε λέι απ και η νίκη κατέληξε στα χέρια της ομάδας του Γιασικεβίτσιους.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Μελίχ Μαχμούτογλου με 27 πόντους, ενώ ο συνήθης ύποπτος, Σκότι Γουίλμπεκιν ακολούθησε με 21. Δηψήφιοι και οι Πιέρ και Μάνταρ με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα. Νικ Καλάθης και Τάιλερ Ντόρσεϊ έμειναν εκτός δωδεκάδας, ενώ από την άλλη ο Γιώργος Παπαγιάννης αγωνίστηκε και σκόραρε 5 πόντους, κατεβάζοντας ισάριθμα ριμπάουντ.

Επόμενος αντίπαλος για την Φενέρμπαχτσε στην EuroLeague είναι η Ζάλγκιρις Κάουνας (19/1, 20:00).

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-24, 38-40, 64-69, 92-93

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ