NBA

Η Ευρώπη παρακολουθεί τον Φιλίπ Πετρούσεβ: Τα δεδομένα για τον Σέρβο ψηλό μετά από την ανταλλαγή του

Η Ευρώπη παρακολουθεί τον Φιλίπ Πετρούσεβ: Τα δεδομένα για τον Σέρβο ψηλό μετά από την ανταλλαγή του
FIBA.BASKETBALL

Ομάδες της Ευρώπης παρακολουθούν την περίπτωση του Φιλίπ Πετρούσεβ, που με τη σειρά του περιμένει να μάθει αν οι Κλίπερς τον υπολογίζουν για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η ανταλλαγή που έστειλε τον Τζέιμς Χάρντεν από τη Φιλαντέλφια στο Λος Άντζελες, ανάγκασε αρκετούς παίκτες να φτιάξουν βαλίτσες και ένας από αυτούς ήταν και ο Φιλίπ Πετρούσεβ (23, 2μ.11).

Ο Σέρβος ψηλός που μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις της front-line δεν έχει εγγυημένο συμβόλαιο. Έχει εξασφαλίσει το ποσό των 559.782 δολαρίων και στοχεύει στα 1.119.563 τα οποία θα πάρει σε περίπτωση που βρίσκεται στο ρόστερ των Κλίπερς στις 10 Ιανουαρίου.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο αν υπολογίζεται από τους Κλίπερς, οι οποίοι έχουν τον Ίβιτσα Ζούμπατς και τον Μέισον Πλάμλι στη θέση του σέντερ και τους Πι Τζέι Τάκερ - Κόμπι Μπράουν στη θέση τέσσερα. Εκεί μπορεί να ανέβει και ο Κουάι Λέοναρντ, σε περίπτωση που ο Τάιρον Λου αποφασίσει να χωρέσει τους Χάρντεν, Γουέστμπρουκ, Τζορτζ στην αρχική πεντάδα.

Στην Ευρώπη πολλές ομάδες παρακολουθούν την περίπτωση του Πετρούσεφ, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη σε εξαιρετική ηλικία, με σημαντική εμπειρία από τη EuroLeague, με καλό περιφερειακό σουτ και με κίνητρο για να διακριθεί. Απάντηση στο ερώτημα πότε και αν θα μείνει ελεύθερος ωστόσο, μπορεί να δοθεί μόνο από τους Κλίπερς.

TAGS NBA EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ