ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Η EuroLeague πρότεινε οι ρωσικές ομάδες να παίζουν σε ουδέτερο έδαφος τα εντός έδρας παιχνίδια τους

Η EuroLeague πρότεινε οι ρωσικές ομάδες να παίζουν σε ουδέτερο έδαφος τα εντός έδρας παιχνίδια τους
PHOTO CREDITS: UNICS.RU

Σε ουδέτερο έδαφος θα αγωνίζονται, όπως όλα δείχνουν, οι ρωσικές ομάδες της EuroLeague στα εντός έδρας παιχνίδια τους, καθώς αυτό πρότεινε η διοργανώτρια αρχή κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη.

Η εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία και η ανασφάλεια πολλών ομάδων αναμένεται να οδηγήσει στην μεταφορά της έδρας των ρωσικών ομάδων εκτός Ρωσίας, όπως πρότεινε η EuroLeague. Συνεπώς, μέχρι το τέλος της σεζόν, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Ούνικς Καζάν και η Ζενίτ το πιθανότερο είναι να παίζουν εκτός Ρωσίας και τα εντός έδρας ματς, προκειμένου να κυλήσει ομάδα το υπόλοιπο της σεζόν στην διοργάνωση και να μην αναβληθούν επιπλέον αγώνες.

Πολλές ομάδες δεν ήταν διατεθειμένες να ταξιδέψουν στην Ρωσία φοβούμενες την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία και δεν ήθελαν να ρισκάρουν την ασφάλειά τους. Οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί, με τους εκπροσώπους των 18 ομάδων να τα ξαναλένε τη Δευτέρα (28/02) με σκοπό να βρεθεί ο τρόπος που θα γίνει η συγκεκριμένη αλλαγή.

Θυμίζουμε πως ήδη είχαν αναβληθεί οι αγώνες των ρωσικών ομάδων για την 27η αγωνιστική και πολλές ομάδες (όπως για παράδειγμα η Βιλερμπάν αλλά και η Ζάλγκιρις) δεν σκόπευαν να ταξιδέψουν στη Ρωσία για τα επόμενα παιχνίδια. Μάλιστα, σε αναβολή οδεύει και το ΤΣΣΚΑ - Μπαρτσελόνα.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ ΖΕΝΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ