ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχθηκε το Ζωγράφειο Λύκειο Κωνσταντινούπολης

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχθηκε το Ζωγράφειο Λύκειο Κωνσταντινούπολης
EOK

Μαθητές και μαθήτριες του Ζωγράφειου Λυκείου Κωνσταντινούπολης υποδέχθηκε η Εθνική Ελλάδας πριν από την κυριακάτικη προπόνησή της, εν όψει του αγώνα της Δευτέρας (28/2) με την Τουρκία.

Μια πολύ όμορφη εμπειρία είχαν οι μπασκετμπολίστες της Εθνικής Ανδρών το απόγευμα της Κυριακής (27/2), λίγο πριν αναχωρήσουν από το ξενοδοχείο τους για την προπόνηση εν όψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα με την Τουρκία για την 4η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΕΟΚ, μαθητές και μαθήτριες από το Ζωγράφειο Λύκειο της Κωνσταντινούπολης, με την συνοδεία του διευθυντή, Γιάννη Δεμιρτζόγλου, του Τούρκου υποδιευθυντή και της ψυχολόγου, Κατερίνας Τζίτζη, χειροκρότησαν την ομάδα και την εμψύχωσαν για το μεγάλο παιχνίδι της Δευτέρας (28/2 στις 19:00).

Οι μαθητές του Ζωγράφειου φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες της Εθνικής και με τους Νίκο Ζήση - Δήμο Ντικούδη, αντάλλαξαν συμβολικά δώρα και πήραν από τα χέρια του αρχηγού, Κώστα Παπανικολάου, μία φανέλα με όλες τις υπογραφές.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ