ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Εθνική Ελλάδας δεν "μαντρώθηκε" για πρώτη φορά

Η Εθνική Ελλάδας δεν "μαντρώθηκε" για πρώτη φορά
EUROKINISSI

Στις οικίες τους μένουν οι παίκτες της Εθνικής Μπάσκετ, ώστε η προετοιμασία εν όψει του EuroBasket 2022 να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή για όλους. Στο γήπεδο τρώνε οι διεθνείς, καθώς η ΕΟΚ έχει συνάψει συνεργασία με εταιρεία catering.

Είθιστε, οι εθνικές ομάδες να "κλείνονται" σε ξενοδοχεία στην προετοιμασία για μεγάλες διοργανώσεις. Η Εθνική Μπάσκετ, για παράδειγμα, έκανε παραδοσιακά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι, συνδύαζε δουλειά και διαμονή στο Montana, φέτος όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Ο Δημήτρης Ιτούδης και οι άνθρωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης αποφάσισαν οι μπασκετμπολίστες να πηγαίνουν στο ΟΑΚΑ για το καθημερινό τους πρόγραμμα και στη συνέχεια να επιστρέφουν στις οικίες τους και όχι στο ξενοδοχείο των Ιλισίων στο οποίο περνούσαν αρκετές εβδομάδες τα προηγούμενα χρόνια.

Οι άνθρωποι της Εθνικής δεν θέλουν οι διεθνείς να βλέπουν ο ένας τον άλλο για σχεδόν δύο μήνες, αλλά να γυρίζουν στις οικογένειες και στα αγαπημένα τους πρόσωπα, ώστε η διαδικασία να εξελιχθεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά για όλους. Εξαίρεση αποτελούν παίκτες όπως ο Νικ Καλάθης ή ο Τάιλερ Ντόρσεϊ που δεν έχουν άλλη επιλογή και μένουν σε ξενοδοχείο, καθώς δεν έχουν σπίτι στην Αττική.

Εκτός αυτού, η ΕΟΚ έχει συνάψει συνεργασία με εταιρεία catering και στο ΟΑΚΑ υπάρχει καθημερινά φαγητό, από ψάρι μέχρι λαδερά, από όσπρια μέχρι κρέας και σαλάτες, για κάθε γούστο και για κάθε όρεξη. Οι παίκτες τρώνε στο γήπεδο και παίρνουν μερίδες για το βραδινό τους, οπότε όλα είναι ελεγχόμενα, ανάλογα με τις διατροφικές συνήθειες και ανάγκες κάθε αθλητή.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ