ΕΟΚ

Η ΕΟΚ ευχαρίστησε την AEGEAN για την μετακίνηση της Εθνικής Ανδρών στο Νιούκαστλ

Σημαία με το σήμα της ΕΟΚ
Σημαία με το σήμα της ΕΟΚ INTIME

Με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ θέλησε να ευχαριστήσει την AEGEAN για την χορηγία της στη μετακίνηση της Εθνικής Ανδρών από και προς το Νιούκαστλ.

Η ΕΟΚ ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της την αεροπορική εταιρεία AEGEAN για την χορηγία της στην μετακίνηση της Εθνικής Ανδρών από και προς το Νιουκαστλ εκεί όπου αντιμετώπισε την Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Εθνική ταξίδεψε στην Μεγάλη Βρετανία με πτήση τσάρτερ, ωστόσο η Ομοσπονδία θέλησε να ξεκαθαρίσει πως όσα μέλη του συμβουλίου και κοντινά πρόσωπα αυτών ταξίδεψαν με την ελληνική αποστολή, πλήρωσαν μόνοι τους τα έξοδα διαμονής τους.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Η συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με την AEGEAN τη μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρία, συνεχίζεται στις στέρεες βάσεις που έχουν θεμελιωθεί και διαρκώς επεκτείνεται και ισχυροποιείται.

Η μετακίνηση της Εθνικής Ανδρών προς και από το Νιουκάστλ πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της AEGEAN, που για μία ακόμη φορά στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό του ελληνικού μπάσκετ.
Η διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς την AEGEAN, τον Ελληνικό – Εθνικό μας αερομεταφορέα, μαζί με τη δέσμευση για την αμοιβαία επωφελή διεύρυνση της συνεργασίας μας".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ