ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Η Εφές ανακοίνωσε την προσθήκη του Ριντβάν Οντσέλ με τη μορφή δανεισμού

Η Εφές ανακοίνωσε την προσθήκη του Ριντβάν Οντσέλ με τη μορφή δανεισμού
BASKETBALLCL

Στην Αναντολού Εφές θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν με τη μορφή δανεισμού ο Ριντβάν Οντσέλ (26 χρόνων, 1.91 μέτρα), με τον τουρκικό σύλλογο να ενισχύει την περιφέρειά του.

Η Αναντολού Εφές ενισχύει την περιφέρειά της με τον Ριντβάν Οντσέλ (26 χρόνων, 1.91 μέτρα), τον οποίο αποκτά με τη μορφή δανεισμού από την Νταρουσάφακα έως το τέλος της σεζόν.

Η Εφές έχει δεχθεί ισχυρά πλήγματα λόγω τραυματισμών τη φετινή σεζόν, με τους Μπομπουά, Κλάιμπερν, Οζντεμίρογλου, Πλάις, Γουίλις, Γιλμάζ και Ζίζτις να μην είναι σε θέση να αγωνιστούν στην αποψινή αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στην Μακάμπι (21:05, Novasports 5, Match Center από το SPORT24) για την EuroLeague.

Η τουρκική ομάδα βγήκε στην αγορά για να προχωρήσει σε προσθήκη στο ρόστερ, με τον Ριντβάν Οντσέλ να εντάσσεται στο σύνολο του Ερντέμ Τζαν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο 26χρονος γκαρντ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο BCL, όπου σε 5 παιχνίδια τη φετινή σεζόν με τη Νταρουσάφακα μέτρησε 5.4 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ κατά μέσο όρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Εφές:

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ