ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Η Δόξα Λευκάδας θέλει τον Παπαντωνίου

Η Δόξα Λευκάδας θέλει τον Παπαντωνίου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Δόξα Λευκάδας βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νώντα Παπαντωνίου. Ο 26χρονος γκαρντ, που θα αποχωρήσει από την Αραμπέρι, βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις μέρες για προσωπικούς λόγους.

Ο Νώντας Παπαντωνίου, ύστερα από μία διετία στην ΑΕΚ (2014-2016), αποχώρησε φέτος το καλοκαίρι, επιλέγοντας να συνεχίσει την καριέρα του στην Αραμπέρι, η οποία μετέχει στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο 26χρονος γκαρντ θα αποχωρήσει από την Αραμπέρι, είδε τη Γέιδα να εκφράζει το ενδιαφέρον της. Παρά τα ισπανικά δημοσιεύματα που έκαναν όμως λόγω για συμφωνία , κάτι τέτοιο δεν υφίσταται αφού το μόνο που έχει στα χέρια του είναι μια πρόταση. Παράλληλα, όμως, για τον Νώντα Παπαντωνίου δραστηριοποιήθηκε και η Δόξα Λευκάδας, η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις με τον αθλητή.

Ο ίδιος βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις μέρες, για προσωπικούς λόγους, και μέσα στο επόμενο διάστημα θα αποφασίσει για το μέλλον της καριέρας του. Είτε αυτό θα τον βρει να παλεύει για την άνοδο στη Liga Endesa με τη Γέιδα, είτε για να κρατήσει τη Δόξα Λευκάδας στην Stoiximan.gr Basket League.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ είναι εκ των κορυφαίων της ομάδας του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, μετρώντας 11.9 πόντους (με 34% στα τρίποντα), 2.5 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ κατά μέσο όρο.

TAGS ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ