ΟΠΑΠ FINAL 8

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό AKTOR

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό AKTOR
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Δείτε τους 12 που θα έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη διάιθεσή του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Χωρίς τον δεύτερο πλέι μέικέρ του θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό AKTOR στον τελικό του Κυπέλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (19:00, ΣΚΑΪ/Cosmote Sports 5 και LIVE από το SPORT24), καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας άφησε τον Αμερικανό εκτός δωδεκάδας εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη στον προημιτελικό με το Περιστέρι bwin.

Έτσι, οι ενεργοί για τους Πειραιώτες θα είναι οι Τόμας Γουόκαπ, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης, Αϊζέια Κάναν, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Κώστας Παπανικολάου, Ίγκνας Μπραζντέικις, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεβ, Γιώργος Τανούλης, Μόουζες Ράιτ, Μουστάφα Φαλ. Εκτός, πέρα από τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και οι Σακίλ ΜακΚίσικ, Λουκ Σίκμα, Νικόλα Μιλουτίνοβ.

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Μη χάσετε την Game Night:

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ