ΠΑΟΚ

Η διαιτησία, η "πικρή" γεύση και ο Μαργαρίτης

Η διαιτησία, η "πικρή" γεύση και ο Μαργαρίτης
INTIME SPORTS

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ μόνο ευχαριστημένοι δεν είναι από την αντιμετώπιση που είχε ο "Δικέφαλος" από την διαιτησία στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Εξετάσεις την Δευτέρα για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Δεν έμειναν ευχαριστημένοι στον ΠΑΟΚ από την διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Εμεινε μια "πικρή" γεύση για την αντιμετώπιση που είχε ο "Δικέφαλος" αναφορικά με διάφορα σφυρίγματα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Οπως για παράδειγμα οι τεχνικές ποινές με τις οποίες χρεώθηκαν οι Απόλλωνας Τσόχλας και Γιώργος Δέδας...

Ο Έλληνας φόργουορντ μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στο περιστατικό, στο οποίο χρεώθηκε με τεχνική ποινή, λέγοντας: " Θέλω να πω και κάτι προσωπικό, έγινε στο παιχνίδι, αλλά αφορά περισσότερο εμένα, για την τεχνική ποινή που δέχθηκα. Σε πολύ ήρεμο τόνο, ίσως και πιο ήρεμο από ότι σας μιλάω τώρα, είπα στον διαιτητή… «ρεφ, πρώτα το σφύριξες και μετά είδες τι έγινε». Και για αυτό μου έδωσε τεχνική ποινή! Προσπάθησα να εξηγήσω και στην ομάδα τι έγινε, γιατί έχουμε εκτός όλων των άλλων και έναν εσωτερικό κανονισμό και πρέπει να πληρώσω για την τεχνική ποινή και μετά το τέλος του αγώνα προσπαθήσαμε να βρούμε μία άκρη, αλλά το πράγμα έγινε χειρότερο. Του ζήτησα να εξηγήσει τι ακριβώς του είπα και μου είπε… «δεν με ξέρεις καλά εμένα». Σα να μου λέει θα δεις την επόμενη φορά. Θέλω να πω ότι εμείς κάνουμε μία προσπάθεια, παίζουμε μπάσκετ γιατί μας αρέσει και δεν χρειάζεται να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές στο μπάσκετ".

Στο μεταξύ, την Δευτέρα ο Βαγγέλης Μαργαρίτης πρόκειται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί η πορεία της αποθεραπείας του αναφορικά με τις ενοχλήσεις που έχει στη μέση (αυτές είχαν ως συνέπεια να μην παίξει απέναντι σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό). Την Δευτέρα θα υπάρχει ρεπό ενώ την Τρίτη η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις (την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ