ΙΣΡΑΗΛ

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ του Καντζούρη θέλει να πάρει τον Γιαμ Μάνταρ από τη Φενέρμπαχτσε

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ του Καντζούρη θέλει να πάρει τον Γιαμ Μάνταρ από τη Φενέρμπαχτσε
© FENERBAHCE

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ έχει προσεγγίσει τη Φενέρμπαχτσε και τον Γιαμ Μάνταρ για να κάνει μια προσθήκη μεσούσης της σεζόν, η οποία θα ταράξει τα νερά στο BCL, σύμφωνα με το ισραηλινό μέσο Sport5.

Μία κίνηση που θα ταράξει τα νερά θέλει να κάνει η Χάποελ Ιερουσαλήμ. Σύμφωνα με το ισραηλινό μέσο Sport5, η ομάδα την οποία κοουτσάρει ο Ηλίας Καντζούρης φιλοδοξεί να επαναπατρίσει τον Γιαμ Μάνταρ, προκειμένου να ενισχύσει τις πιθανότητές της να κατακτήσει το Basketball Champions League.

Ο Ισραηλινός γκαρντ, που το καλοκαίρι του 2023 μετακόμισε από την Παρτίζαν για τη Φενέρμπαχτσε και αποτέλεσε την αφορμή για να διακόψει ο σερβικός σύλλογος τη συνεργασία του με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, έχει δει το χρόνο συμμετοχής να μειώνεται αισθητά από τη στιγμή που ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους διαδέχθηκε τον Δημήτρη Ιτούδη.

Αυτό ακριβώς προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Χάποελ Ιερουσαλήμ, γνωρίζοντας πως το μεταγραφικό παράθυρο στην EuroLeague έχει κλείσει, ενώ αντίθετα, οι ομάδες του BCL έχουν δικαίωμα να δηλώσουν νέους παίκτες μέχρι και την 1η Απριλίου. Ωστόσο, πέρα από τον ίδιο τον παίκτη, θα πρέπει να πείσει και τη Φενέρμπαχτσε, αφού το συμβόλαιο των δύο πλευρών έχει διετή ισχύ.

Μέχρι στιγμής ο Μάνταρ μετράει 4.8 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ ανά 14'22" συμμετοχής σε 25 παιχνίδια της EuroLeague με τη φανέλα της Φενέρ.

TAGS ΙΣΡΑΗΛ ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ