ΙΣΡΑΗΛ

Η Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα αρνήθηκε να γυρίσει στο ματς μετά από διακοπή ρεύματος

Η Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα αρνήθηκε να γυρίσει στο ματς μετά από διακοπή ρεύματος

Η Χάποελ Χολόν αρνήθηκε να γυρίσει στον αγωνιστικό χώρο μετά από διακοπή ρεύματος για περίπου μία ώρα, με αποτέλεσμα η Γκαλίλ Γκιλμπόα να πηγαίνει στους τελικούς του Ισραήλ για να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Έμεναν επτά λεπτά πριν από το φινάλε του αγώνα Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα - Χάποελ Χολόν, όταν μια διακοπή ρεύματος εξαιτίας ενός προβλήματος στην περιοχή Γκαν Νερ σταμάτησε τον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής σειράς του πρωταθλήματος Ισραήλ.

Με το σκορ στο 60-55 για τους γηπεδούχους, το γήπεδο βυθίστηκε στο σκοτάδι για κάτι περισσότερο από 50 λεπτά, όταν όμως το πρόβλημα αποκαταστάθηκε, η Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα αρνήθηκε σύμφωνα με το SPORT5 να γυρίσει στον αγωνιστικό χώρο.

Οι φορείς του πρωταθλήματος εξέτασαν δύο ενδεχόμενα: να ξεκινήσει ο αγώνας στις 23:50 ώρα Ελλάδας (τα φώτα άναψαν στις 23:48) ή να γίνει την Πέμπτη και όταν αποφασίστηκε το ματς να συνεχιστεί απόψε, η Χολόν ενημερώθηκε πως αν δεν επιστρέψει στο παρκέ, θα χάσει το ματς στα χαρτιά.

Σύμφωνα πάντα με το SPORT5, οι πολύ ενοχλημένοι από την κατάσταση άνθρωποι της Χολόν έδωσαν στους παίκτες την ευκαιρία να αποφασίσουν για το μέλλον της σειράς, η οποία φαίνεται πως ολοκληρώθηκε με την Γκαλίλ Γκιλμπόα να πηγαίνει στους τελικούς με σκορ 2-0 για να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

TAGS ΙΣΡΑΗΛ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ