NBA

Η αυτοπεποίθηση του Τζα Μοράντ χτυπάει κόκκινο: "Θα 'είχα' τον Μάικλ Τζόρνταν σε 1on1"

Memphis Grizzlies guard Ja Morant warms up before Game 2 of a second-round NBA basketball playoff series between the Grizzlies and the Golden State Warriors Tuesday, May 3, 2022, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
Memphis Grizzlies guard Ja Morant warms up before Game 2 of a second-round NBA basketball playoff series between the Grizzlies and the Golden State Warriors Tuesday, May 3, 2022, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill) © 2022 BRANDON DILL / AP IMAGES

Η αυτοπεποίθηση του Τζα Μοράντ χτυπάει κόκκινο, όπως φάνηκε από τη δήλωση που έκανε για τον Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Τζα Μοράντ αισθάνεται... ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία. Δεν το λέμε εμείς, το υποστήριξε ο ίδιος στη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στις ΗΠΑ. Κι αυτό γιατί σε ερώτηση που αφορούσε τον Μάικλ Τζόρνταν και την εποχή στην οποία κυριάρχησε ο "Air" δεν δίστασε να υποστηρίξει πως... τον θα τον "είχε" σε 1on1.

Συγκεκριμένα, όταν η συζήτηση πήγε στον Μάικλ Τζόρνταν είπε:

"Θα τον ευχαριστούσα γιατί είναι ο λόγος που πολύς κόσμος αγαπάει και παίζει αυτό το άθλημα. Μακάρι να έπαιζα στη δική του εποχή. Πώς λειτουργούσε στο παιχνίδι, η πνευματική δύναμη που είχε. Θα ήθελα να παίξω απέναντί του.

Κανείς δεν έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση από μένα.

Δεν πιστεύω πως κάποιος μπορεί να με κερδίσει, σε οποιοδήποτε άθλημα. Δεν με ενδιαφέρει το άθλημα, ας πούμε το ποδόσφαιρο. Ποιος είναι ο κορυφαίος; Φερ τον να παίξουμε...".

TAGS NBA ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ