FIBA

Η Αβενίδα της Φασούλα στο Final Four της EuroLeague

Η Αβενίδα της Φασούλα στο Final Four της EuroLeague
FIBA

Στο Final Four της EuroLeague για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έφτασε η Αβενίδα της Μαριέλας Φασούλα, που θα αντιμετωπίσει στις 8 Απριλίου την Σοπρόν για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου (19/3) η Αβενίδα, μετά από την νίκη της επί της Ζιρόνα (74-65) στα playoffs της διοργάνωσης. Η ισπανική ομάδα έκανε το 2-1 στη σειρά και προκρίθηκε στο Final Four, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 10 Απριλίου σε τοποθεσία που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Η Μαριέλα Φασούλα έπαιξε 17:49, είχε 4 πόντους από 2/2 δίποντα, τέσσερα ριμπάουντ, δύο κλεψίματα, τρία λάθη και τέσσερα φάουλ, με την Κάλια Κούπερ (23 πόντοι, 14 ριμπάουντ) και την Κάρλι Σάμουελσον (15 πόντοι, 5/6 τρίποντα) να ξεχωρίζουν για τις νικήτριες.

Στον ημιτελικό η Αβενίδα θα αντιμετωπίσει την Σοπρόν, η οποία έφτασε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Final Four, ενώ στον άλλο αγώνα η USK Πράγας θα παίξει με την Φενέρμπαχτσε. Η τουρική ομάδα και η ομάδα της Φασούλα θα παίξουν στο τελικό τουρνουά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

TAGS FIBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ