ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

​Η ατάκα του Βεζένκοβ στον Σλούκα στο τάιμ άουτ: "Παρ' την και σούταρε"

​Η ατάκα του Βεζένκοβ στον Σλούκα στο τάιμ άουτ: "Παρ' την και σούταρε"

Ο Κώστας Σλούκας ξέρανε την κατάμεστη "Ulker Sports Arena" με ασύλληπτο buzzer beater τρίποντο, με τον Σάσα Βεζένκοβ να τον ενθαρρύνει στο τάιμ άουτ να πάρει τη μπάλα και να σουτάρει. Το αποτέλεσμα ήταν ονειρεμένο για τον Ολυμπιακό. Δείτε το VIDEO.

Ο Κώστας Σλούκας έβαλε το καλάθι της χρονιάς για τον Ολυμπιακό, αφού το buzzer-beater τρίποντό του έδωσε την νίκη στον Ολυμπιακό με 71-72 στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρμπαχτσε στο Game 3 της σειράς και πλέον οι ερυθρόλευκοι έχουν το πάνω χέρι στη σειρά με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Στο τάιμ άουτ που προηγήθηκε και με το σκορ στο 71-69, ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχεδίασε το σύστημα μετά την επαναφορά, με τον Σάσα να τον ενθαρρύνει στο τάιμ άουτ να πάρει τη μπάλα και να σουτάρει.

"Παρ' την και σούταρε" ήταν η εμψυχωτική ατάκα προς τον Σλούκα, με τον Βεζένκοβ λίγο νωρίτερα να έχει κρατήσει όρθιο τον Ολυμπιακό με τρίποντη βόμβα όταν ισοφάρισε σε 69-69, προτού ο Γκούντουριτς βάλει εκ νέου μπροστά στο σκορ τη Φενέρ.

Οι οδηγίες του τάιμ άουτ εκτελέστηκαν άψογα στα ελάχιστα δευτερόλεπτα που απέμεναν, ο Σλούκας πήρε τη μπάλα και έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά, την έστειλε να... αναπαυτεί στο διχτάκι και χάρισε στον Ολυμπιακό μια ανεπανάληπτη νίκη που τον έβαλε ξανά σε θέση οδηγού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ