NBA

Ασχημη προσγείωση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τραυματίστηκε στη μέση και τέθηκε εκτός αγώνα

Ασχημη προσγείωση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τραυματίστηκε στη μέση και τέθηκε εκτός αγώνα
2023 AP PHOTO/MORRY GASH

Άσχημη προσγείωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παρκέ και τραυματισμός του στη μέση, νωρίς στο Game 1 της σειράς Μπακς - Χιτ. Εκτός για το υπόλοιπο του αγώνα.

Ο Κέβιν Λοβ είναι ένας πραγματικά έξυπνος και φυσικά ένας πάρα πολύ έμπειρος παίκτης. Ξέρει που να βάλει το κορμί του, απλώς αυτή τη φορά από την έφεσή του στο να κερδίζει επιθετικά φάουλ των αντιπάλων, προέκυψε τραυματισμός. Αυτός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που πήρε το αμυντικό φάουλ και το δικαίωμα να πάει στη γραμμή για βολές, όμως προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ, τραυμάτισε τη μέση του και αποχώρησε για τα αποδυτήρια.

Ο Greek Freak επέστρεψε στις αρχές της δεύτερης περιόδου, ήταν φανερό ότι έσφιγγε τα δόντια για να μείνει στο ματς, όμως γρήγορα κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να παίξει στα στάνταρ του. Και γι' αυτό βγήκε ξανά από το ματς και επέστρεψε στα αποδυτήρια φανερά απογοητευμένος και στενοχωρημένος, με τους Μπακς να ενημερώνουν αμέσως μετά ότι ο κορυφαίος τους παίκτης δεν θα γυρίσει στον αγώνα αν και η ακτινογραφία του ήταν καθαρή.

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ