ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Η Αρμάνι Μιλάνο κοντά στον παίκτη που έβαλε 40 στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και κάνει θραύση στη VTB

Η Αρμάνι Μιλάνο κοντά στον παίκτη που έβαλε 40 στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και κάνει θραύση στη VTB
FIBA

Από τη Liga Endesa στη VTB League και από εκεί, όπως όλα δείχνουν, στο ιταλικό πρωτάθλημα και στη EuroLeague ο Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς.

Στα 26 του χρόνια, ο Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς έχει αρχίσει να φτιάχνει το όνομά του μετά από δύο καταπληκτικές σεζόν στη VTB League. Το επίπεδό της έπεσε από τη στιγμή που οι ρωσικές ομάδες αποκλείστηκαν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο καλά ονόματα συνεχίζουν να επιλέγουν τους κορυφαίους οργανισμούς της και ένας από αυτούς είναι ο ύψους 1μ.83 γκαρντ από τη Βόρεια Μακεδονία.

Ο Σκοπιανός μπασκετμπολίστας που στο παρελθόν βρέθηκε στη Μπανταλόνα και στη Βαλένθια διανύει μία καταπληκτική χρονιά, έχει προκριθεί στα ημιτελικά με την Ούνικς Καζάν και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Αρμάνι Μιλάνο που βλέπει στο πρόσωπό του έναν πολύ ανταγωνιστικό περιφερειακό που κάνει μικρά και προσεκτικά βήματα στην καριέρα του.

Ο Ντιμιτρίεβιτς έχει 17.4 πόντους (41.6% στο τρίποντο), 3.4 ριμπάουντ, 6.8 ασίστ και 21.2 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 29 λεπτά σε 43 αγώνες, ενώ γύρω του βρίσκονται οι Μάρκος Νάιτ, Έρικ Γκριν, Ντμίτρι Κουλάγκιν, Βιάτσεσλαφ Ζαΐτσεφ, Αρτέμ Κομόλοφ, Εβγκένι Κολεσνίκοφ. Προπονητής της Ούνικς είναι ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, με την ομάδα να τερματίζει 2η στην κανονική περιόδο με 20-6, με δύο νίκες λιγότερες από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το καλάθι της οποίας φόρτωσε πρόσφατα με 40 πόντους.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ