EUROLEAGUE

Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε την επιστροφή του Σαμπάζ Νέιπιερ, του παίκτη που είχε "κράξει" τον Έτορε Μεσίνα

Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε την επιστροφή του Σαμπάζ Νέιπιερ, του παίκτη που είχε "κράξει" τον Έτορε Μεσίνα
OLIMPIAMILANO.COM

Παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο και επίσημα έγινε ο Σαμπάζ Νέιπιερ, καθώς η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την επιστροφή του στην Ιταλία.

Στις 10 Νοεμβρίου ο Έτορε Μεσίνα δήλωσε ότι ο Σαμπάζ Νέιπιερ μιλούσε με τους παίκτες της Αρμάνι Μιλάνο επειδή ήθελε να γυρίσει στην Ιταλία. Στις 11 Νοεμβρίου ο Αμερικανός αποκάλεσε ψεύτη τον Ιταλό προπονητή. Στις 20 Δεκεμβρίου ο Νέιπιερ έβαλε την υπογραφή του στην αποδέσμευση από τον Ερυθρό Αστέρα και στις 21 Δεκεμβρίου ανακοινώθηκε η επιστροφή του στην Αρμάνι Μιλάνο, στην οποία θα παίξει ξανά υπό τις οδηγίες του Μεσίνα έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Στην περσινή σεζόν ο άλλοτε NBAer είχε 15 πόντους (45% στο δίποντο, 46% στο τρίποντο, 88% στις βολές), 1.8 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 24:47 σε 12 αγώνες, ενώ φέτος, με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, μέτρησε 9.8 πόντους (44% στο δίποντο, 30.5% στο δίποντο, 83% στις βολές), 1.7 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 1.3 κλεψίματα ανά 17:44 επίσης σε 12 αγώνες. Δικαίωμα συμμετοχής με τους Ιταλούς θα έχει στις 2/1/2024, στην έναρξη του β' γύρου, όταν η Αρμάνι παίξει με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

TAGS EUROLEAGUE ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ