Η απολαυστική αντίδραση του Νας για το σόου του Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν ασταμάτητος στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα των Γουόριορς στο Λ.Α. και ο Στιβ Νας αποφάσισε να σπάσει πλάκα με το σόου του "K.D.".
Οι Κλίπερς δεν είχαν τρόπο να σταματήσουν τον Κέβιν Ντουράντ στο πρώτο ημίχρονο του έκτου αγώνα της σειράς και αυτό αποδείχθηκε μοιραίο για την ομάδα του Λ.Α.. Ο σούπερ σταρ του Γκόλντεν Στέιτ τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με 38 πόντους και 12/17 σουτ, ωθώντας τον Στιβ Νας να αναρτήσει ένα απολαυστικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
” Οι 38 πόντοι του Κέβιν Ντουράντ στο πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα playoffs είναι τρεις παραπάνω από αυτούς που έβαλε ο Στιβ Νας το 2005 κόντρα στο Ντάλας. Δεν είναι όμως εξίσου εντυπωσιακή επίδοση, επειδή υπάρχουν περισσότερες κατοχές στο σύγχρονο παιχνίδι. Και επειδή ο Κέβιν Ντουράντ είναι ψηλότερος και καλύτερος στο μπάσκετ“, έγραψε ο βετεράνος άσος!
Διαβάστε τι έγραψε ο Στιβ Νας στο Twitter:
Kevin Durant’s 38 pts in the half of a playoff game are 3 more than steve nash’s 35 in 2005 vs Dallas. It’s not nearly as impressive though because there are more possessions in today’s game. And because Kevin Durant is taller and better at basketball.
— Steve Nash (@SteveNash) April 27, 2019