ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Η Αναντολού Εφές ψάχνει για πάουερ φόργουορντ και κοιτάζει προς το NBA

Ο Ερντέμ Τζαν
Ο Ερντέμ Τζαν EUROKINISSI SPORTS - ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Η Αναντολού Εφές δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις κινήσεις της στην αγορά, με τον GM της ομάδας να παραδέχεται με δηλώσεις του ότι η τουρκική ομάδα ψάχνει στην αγορά για έναν πάουερ φόργουορντ, κοιτάζοντας στην αγορά του NBA.

Η σεζόν 2023/24 ξεκινάει σε μερικές ημέρες, ωστόσο στην Αναντολού Εφές το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμα. Για την ακρίβεια υπάρχει ένα σημαντικό κενό στην θέση του back up πάουερ φόργουορντ, με τον Άλπερ Γιλμάζ να παραδέχεται ότι η τουρκική ομάδα ψάχνει ακόμα για παίκτη που θα καλύπτει τις απαιτήσεις της.

"Δεν θέλουμε να υπογράψουμε παίκτη απλώς για να το κάνουμε. Θέλουμε έναν παίκτη που θα αλλάξει την ομάδα μας και θα έχει επίδραση σε αυτήν" δήλωσε χαρακτηριστικά ο GM της Εφές, η οποία στην θέση του πάουερ φόργουορντ έχει τον Ντέρικ Γουίλις και τον Ερκάν Οσμανί, με αποτέλεσμα να χρειάζονται αλχημείες μετά για να καλύψει το κενό.

"Μιλάμε με τρεις παίκτες, που όλοι είπαν ότι περιμένουν πρόταση από το NBA και μετά θα πάρουν τις αποφάσεις τους. Μας προσφέρονται παίκτες κάθε μέρα, αλλά δεν θέλουμε να πάρουμε παίκτη που δεν θα τον θέλει ο προπονητής μας" δήλωσε κλείνοντας το θέμα ο Γιλμάζ, πριν αναφερθεί στην συνέχεια στον τρόπο με τον οποίο η Εφές θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό:

"Μπορεί να υπογράψουμε παίκτη μετά την έναρξη της σεζόν. Μέχρι τότε ο Κλάιμπερν θα μπορεί να περνάει χρόνο σε αυτή την θέση, όπως και ο Τζόουνς με τον Οσμανί που σιγά-σιγά βρίσκει ρυθμό. Έχουμε 7 νέους παίκτες, οπότε χρειαζόμαστε χρόνο για να δέσουν".

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ