ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Η Αναντολού Εφές έκανε την έκπληξη, κράτησε τον Μιγιάτοβιτς έως το 2026

Η Αναντολού Εφές έκανε την έκπληξη, κράτησε τον Μιγιάτοβιτς έως το 2026
ANADOLU EFES PROPERTY

Η Αναντολού Εφές ανακοίνωσε ότι ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς θα είναι προπονητής της ομάδας μέχρι το 2026, αφού συμφώνησε μαζί του για την επέκταση του συμβολαίου του, κάνοντας την έκπληξη, αφού θεωρείτο δεδομένο ότι θα άλλαζε προπονητή στο τέλος της σεζόν.

Η ταμπέλα του "προσωρινού" έφυγε πλέον πάνω από το κεφάλι του Τόμισλαν Μιγιάτοβιτς στην Αναντολού Εφές, αφού η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2026.

Ο Κροάτης τεχνικός πήρε την θέση του Ερντέμ Τζαν στα μέσα της χρονιάς, με το αρχικό πλάνο να είναι ότι θα καθόταν στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά θα επέστρεφε στην θέση του ασίσταντ κόουτς που κρατούσε από το 2010.

Θεωρείτο μάλιστα τόσο σίγουρο ότι δεν θα μακροημέρευε σαν πρώτος προπονητής, που ο πάγκος της τουρκικής ομάδας είχε στο μεσοδιάστημα συνδεθεί μεταξύ άλλων με τον Βασίλη Σπανούλη, τον Τσάβι Πασκουάλ και τον Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς.

Τελικά όμως έπεισε με την δουλειά του την Εφές και έτσι οι δύο πλευρές συμφώνησαν για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2026. Σημαίνοντα ρόλο σε αυτό έπαιξε ότι με τον Μιγιάτοβιτς στον πάγκο η Εφές κλείδωσε την πρώτη θέση στο τουρκικό πρωτάθλημα στο φινάλε της κανονικής περιόδου, ενώ με αντεπίθεση διαρκείας έφτασε έναν αγώνα (αυτόν που ηττήθηκε από την Μπασκόνια στα play-in) από την πρόκριση στα playoffs της EuroLeage.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ