ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Η Αναντολού Εφές αποχαιρέτησε με δόξα και τιμή τον Μοερμάν

Η Αναντολού Εφές αποχαιρέτησε με δόξα και τιμή τον Μοερμάν
ANADOLU EFES

Ο κύκλος του Αντριάν Μοερμάν στην Αναντολού Εφές έκλεισε και οι δις πρωταθλητές Ευρώπης τον αποχαιρέτησαν όπως του άρμοζε.

Ο Αντριάν Μοερμάν αποτέλεσε επί μια τετραετία μία από τις σταθερές της υψηλής απόδοσης της Αναντολού Εφές. Και γι' αυτόν όμως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, με αποτέλεσμα την Τετάρτη η πρωταθλήτρια Ευρώπης να τον ξεπροβοδίσει μ' ένα video γεμάτο πάθος, πανηγύρια και δύο ευρωπαϊκές κούπες.

Ο 33χρονος Γάλλος φόργουορντ (2.02) έπαιξε στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν από το καλοκαίρι του 2018 και στην κορυφαία σεζόν του, στην πρώτη, είχε 12 πόντους και 6.1 ριμπάουντ ανά συμμετοχή στην EuroLeague. Σταδιακά υποχώρησε στο ροτέισον, ωστόσο οι 8,5 πόντοι με 42% στο τρίποντο 5.3 ριμπάουντ ήταν αριθμοί που βοήθησαν το σύνολο σε πολλές περιστάσεις.

Ο Μοερμάν αναζητά πλέον ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, στη διάρκεια της οποίας έχει αγωνιστεί επίσης σε Ροάν, Ναντέρ, Ορλεάν, Νανσί, Μπιλμπάο, Λιμόζ, Μπάνβιτ, Νταρουσάφακα και Μπαρτσελόνα. Ήδη η Μονακό παρουσιάζεται ως μια από τις διεκδικήτριες της υπογραφής του.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ