STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η ανάλυση του Ρούσο

Η ανάλυση του Ρούσο
Ρουσο

"Μεγάλο μυστήριο", είπε για το παιχνίδι Πανελλήνιος-Πανιώνιος, ο Ντάρκο Ρούσο, που ανέλυσε την 7η αγωνιστική

Ολυμπιάδα-ΠΑΟΚ: " Η Ολυμπιάδα ξύπνησε μετά την τελευταία νίκη της επί του Ρεθύμνου. Εχει καλύτερη αυτοπεποίθηση πια. Ο ΠΑΟΚ είναι πραγματικά καλή ομάδα, παρά τα άσχημα αποτελέσματα που έχει ως τώρα και το ματς θα είναι πολύ δύσκολο και για τις δύο πλευρές. Ισως, αν ο κόσμος πάει στο γήπεδο, η Ολυμπιάδα θα έχει προβάδισμα".

Άρης-ΑΕΛ: " Μετά από δύο πολύ σημαντικές νίκες με Μαρούσι και Εφές Πίλσεν, ο Αρης πιστεύω ότι ξαναβρήκε την αυτοπεποίθησή του. Πρόκειται για μία ομάδα με πολύ καλό ρόστερ. Είναι δεδομένο ότι θα έχει την υποστήριξη από τον εκπληκτικό κόσμο του και κατά τη γνώμη μου είναι το απόλυτο φαβορί".

ΑΕΚ–ΑΓΟΡ: " Θεωρώ ότι η ΑΕΚ έχει καλύτερο ρόστερ. Και οι δύο ομάδες άλλαξαν προπονητές, αλλά στην ΑΕΚ αυτή η αλλαγή έγινε νωρίτερα. Και οι δύο ομάδες έχουν πλέον διαφορετικές φιλοσοφίες, αλλά η ΑΕΚ είναι το φαβορί, καθώς ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έχει πολλές ημέρες στο Ρέθυμνο και είναι λογικό να μην υπάρχει ακόμα η απόλυτη προσαρμογή".

Πανιώνιος-Πανελλήνιος: " Αυτό το ματς είναι το μεγάλο μυστήριο της αγωνιστικής. Και οι δύο ομάδες παίζουν εξαιρετικά μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ο Πανιώνιος έχει τον πρώτο λόγο λόγω της έδρας του, που είναι πάρα πολύ δυνατή κι εκεί είναι πάντα πολύ δύσκολο να τον νικήσεις. Ο Πανελλήνιος είναι σε πολύ καλή φόρμα, αλλά δεν θα είναι πολύ απλό να κερδίσει στο Ελληνικό".

Αιγάλεω-Ολυμπιακός: " Δεν νομίζω ότι είναι ντέρμπι, καθώς ο Ολυμπιακός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Το Αιγάλεω έχει παίξει απίθανα μέχρι τώρα, έχει κάνει τεράστιες νίκες. Ο Ολυμπιακός είναι καταπληκτική ομάδα όμως, με τρομερό ρόστερ και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα νικήσει το Αιγάλεω".

Κολοσσός Ρόδου-Παναθηναϊκός: " Δεν έχω πολλά να πω. Ολοι ξέρουμε τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και το μόνο που εύχομαι είναι οι φίλαθλοι της Ρόδου να παρακολουθήσουν ένα πολύ καλό παιχνίδι".

Ολύμπια Λάρισας-Μαρούσι: " Θα ήθελα πάρα πολύ να κερδίσει το Μαρούσι, αλλά θα είναι ένα πολύ δύσκολο. Και οι δύο ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει καλά, αλλά θεωρώ δεδομένο ότι στη συνέχεια θα βρουν τον πραγματικό εαυτό τους. Είμαι πεπεισμένος ότι θα γίνει ένα πολύ καλό ματς με δύο ομάδες που θα αναζητούν τη νίκη με νύχια και με δόντια".











TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ