ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ζητάει από την ΕΟΚ το πρακτικό της απόφασης για τη μη αναβολή του αγώνα με το Περιστέρι

Οι Παππάς, Γκρίφιν και Ανγκόλα σε αγώνα της ΑΕΚ
Οι Παππάς, Γκρίφιν και Ανγκόλα σε αγώνα της ΑΕΚ EUROKINISSI

Το πρακτικό της απόφασης της ΕΟΚ για την μη αναβολή του αγώνα με το Περιστέρι ζητά η ΑΕΚ, λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ του προημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδας.

Νέο αίτημα προς την ΕΟΚ υπέβαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής (26/12), με το οποίο ζητά το πρακτικό της απόφασης για την μη αναβολή του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με το Περιστέρι που ξεκινάει στις 20:00 στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

"Με το νέο αίτημα, ζητούμε το Πρακτικό της απόφασης της Επιτροπής Κυπέλλου, βάσει του οποίου απερρίφθη το αίτημά μας για αναβολή της αποψινής αναμέτρησης με Περιστέρι, για νομική κάλυψη στην περίπτωση, που ο οιοσδήποτε δύναται να κινηθεί εναντίον της εταιρίας μας. Υπενθυμίζεται, ότι είχαμε ενημερώσει έγκαιρα τα θεσμικά όργανα για τον κίνδυνο διασποράς του ιού στην ομάδα μας, η οποία ήδη βρισκόταν σε υψηλή επιτήρηση, με ασθενή μέλη (με COVID-19), ή εμπύρετα μέλη-αθλητές της. Επίσης, ενημερώνει ότι αυτή την ώρα, ήτοι λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, πραγματοποιείται στα Άνω Λιόσια, τρίτος κατά σειρά έλεγχος, με τη διαδικασία PCR - Τεστ Ανίχνευσης Κορωνοϊού (Μέθοδος Μοριακού Ελέγχου) για την Ομάδα μας και τα στελέχη της" αναφέρει η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ είχε ανακοινώσει τρία κρούσματα κορονοϊού, τα δύο από τα οποία σε παίκτες της, ωστόσο ο αγώνας με το Περιστέρι θα πρέπει να γίνει από τη στιγμή που βάσει των κανονισμών της ΕΟΚ χρειάζονται τέσσερα κρούσματα σε αθλητές για να προκύψει αναβολή αγώνα.

TAGS ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ