ΑΕΚ

Η ΑΕΚ περιμένει προσέγγιση από την Βίρτους Μπολόνια για τον Μίτσελ

Ο Ακίλ Μίτσελ
Ο Ακίλ Μίτσελ INTIME SPORTS

Η Βίρτους Μπολόνια σκοπεύει να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του Ακίλ Μίτσελ, με την ΑΕΚ να αναμένει προσέγγιση των Ιταλών, ωστόσο η "Ένωση" δεν δείχνει διατεθειμένη - τουλάχιστον προς το παρόν - να παραχωρήσει τον Αμερικανό σέντερ.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Πριν από μερικές ημέρες ιταλικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Βίρτους Μπολόνια για τον Ακίλ Μίτσελ για την επόμενη σεζόν. Φαίνεται όμως ότι η ιταλική ομάδα θέλει άμεσα στον Αμερικανό σέντερ.

Με τα playoffs του ιταλικού πρωταθλήματος να απέχουν μερικές εβδομάδες (η Lega Basket βρίσκεται στην 27η από τις 30 αγωνιστικές) η Βίρτους Μπολόνια ψάχνει για έναν σέντερ να γεμίσει την γραμμή ψηλών της, με την ΑΕΚ να είναι ενήμερη για το ενδιαφέρον των Ιταλών για τον Μίτσελ και να περιμένει σχετική νύξη.

Παρόλα αυτά, στην "Ένωση" δεν φαίνεται να συζητούν το ενδεχόμενο παραχώρησης του καλύτερου παίκτη της ομάδας, αφού υπάρχουν μπροστά στην ομάδα τα playoffs της Basket League και η σειρά με το Περιστέρι bwin, όπου οι "κιτρινόμαυροι" έχουν μειονέκτημα έδρας.

Ο στόχος μίας καλής πορείας στο ελληνικό πρωτάθλημα παραμένει ανοιχτός για την ΑΕΚ, που θέλει να επιστρέψει στην 4αδα, κάτι που - αν συμβεί - θα αποτελέσει μία ακόμα υπέρβαση σε μία σεζόν που η "Ένωση" δείχνει να επανέρχεται σταδιακά στον σωστό δρόμο έπειτα από μία περίεργη διετία. Αυτός είναι και ο λόγος που - με τα ισχύοντα δεδομένα - δεν συζητιέται το ενδεχόμενο παραχώρησης του Μίτσελ.

Αν βέβαια ο ίδιος ο Αμερικανός θελήσει να αποχωρήσει, τότε ενδεχομένως η ΑΕΚ να υποχρεωθεί να επανεξετάσει τις επιλογές της και να ασχοληθεί με την πιθανή πρόταση της Βίρτους. Προς το παρόν όμως οι "κιτρινόμαυροι" σκέφτονται μόνο τον αποκλεισμό από την Χάποελ και το Game 1 με το Περιστέρι bwin, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (23/4, 19:15).

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ