ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Η Βίρτους Μπολόνια ρίχνει ματιές στον Ακίλ Μίτσελ της ΑΕΚ σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ

Ο Ακίλ Μίτσελ
Ο Ακίλ Μίτσελ EUROKINISSI

Η εξαιρετική παρουσία του Ακίλ Μίτσελ με την φανέλα της ΑΕΚ έχει τραβήξει τα βλέμματα, με ιταλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι βρίσκεται στην λίστα της Βίρτους Μπολόνια.

Ο Ακίλ Μίτσελ έχει ανθίσει την φετινή σεζόν με την φανέλα της ΑΕΚ, αφού εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους ψηλούς του Basketball Champions League. Η αξία του ανέβηκε. Και η απόδειξη για αυτό είναι ότι ήδη το όνομά του εμπλέκεται με αυτό της Βίρτους Μπολόνια, τουλάχιστον σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, η "Corriere dello Sport" και η "Corrierre di Bolonga" είναι αυτές που έβαλαν στο παιχνίδι την ιταλική ομάδα, αναφέροντας ότι η Βίρτους εξετάζει την περίπτωση του 31χρονου φόργουορντ/σέντερ για να δώσει βάθος στην γραμμή ψηλών της. Υπενθυμίζεται ότι προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν η Βίρτους θα αγωνιστεί στην EuroLeague ή το EuroCup την επόμενη χρονιά, κάτι που πιθανότατα θα επηρεάσει και το μπάτζετ της.

Την φετινή σεζόν ο Μίτσελ έχει 12.9 πόντους, 8.4 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 15.1 πόντους, 8.6 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής στο Basketball Champions League.

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ