ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Αδριατική Λίγκα συζητά το θέμα του Ολυμπιακού

Η Αδριατική Λίγκα συζητά το θέμα του Ολυμπιακού
EUROKINISSI

Σε συνέχεια των επαφών που ξεκίνησαν ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους υπεύθυνους της Αδριατικής Λίγκας στο Βελιγράδι, οι "ερυθρόλευκοι" έστειλαν επιστολή και το συμβούλιο της Λίγκας θα συζητήσει το θέμα στις 11 Απριλίου.

Στο προσεχές συμβούλιο της Αδριατικής Λίγκας στις 11 Απριλίου θα συζητηθεί το θέμα του Ολυμπιακού. Σε συνέχεια των αρχικών επαφών που έγιναν ανάμεσα στις δύο πλευρές στο Βελιγράδι πριν μερικές εβδομάδες , οι ιθύνοντες της Αδριατικής Λίγκας ζήτησαν από τους "ερυθρόλευκους" να στείλουν επιστολή όπου επισημοποιούν το ενδιαφέρον τους, προκειμένου να μπορέσει να τεθεί επίσημα το ζήτημα προς εξέταση στο συμβούλιο.

Η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ αποφάσισε έτσι για το τυπικό σκέλος της υπόθεσης να στείλει την σχετική επιστολή, ζητώντας να μάθει τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης, περιμένοντας τώρα την απάντηση της Αδριατικής Λίγκας.

Την κίνηση του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε μάλιστα με δηλώσεις του στην εφημερίδα LIVE Sport ο CEO της Αδριατικής Λίγκας, Κρέζιμιρ Νόβοσελ, σχολιάζοντας σχετικά:

"Είναι αλήθεια πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός επικοινώνησε μαζί μας. Είχαμε πληροφορηθεί το ενδιαφέρον της, το οποίο επισημοποιήθηκε με την επιστολή που λάβαμε.

Η ελληνική ομάδα ζητά να την πληροφορήσουμε τα πάντα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της λίγκας, τη μετοχική σύνθεση, τον τρόπο διεξαγωγής, τους κανόνες και γενικώς ό,τι ισχύει για το πρωτάθλημα μας".

Αυτές οι κινήσεις από πλευράς της Αδριατικής Λίγκας δείχνουν ότι έχουν πάρει πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο συμμετοχής του Ολυμπιακού στην διοργάνωση. Για αυτό ακριβώς θέλουν να βάλουν κάτω τα δεδομένα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο συμφέρει η παρουσία των "ερυθρόλευκων", με την πλειοψηφία να δείχνει θετική στο ενδεχόμενο της επέκτασης της Λίγκας.

Διαβάστε ακόμα:

Τα 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για την Αδριατική Λίγκα

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ