SPORT24

Διαμαντόπουλος: "Στον Ολυμπιακό βλέπουν πολύ ζεστά την Αδριατική Λίγκα"

Διαμαντόπουλος: "Στον Ολυμπιακό βλέπουν πολύ ζεστά την Αδριατική Λίγκα"

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος ανέφερε στον Sport24 Radio 103.3 τις σκέψεις του Ολυμπιακού για ένταξη στην Αδριατική Λίγκα, στην προσπάθεια των "ερυθρόλευκων" να έχουν όλες τις επιλογές τους ανοιχτές.

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος σχολίασε στον Sport24 Radio 103.3 τις επόμενες κινήσεις που υπάρχουν στο μυαλό του Ολυμπιακού , σε συνέχεια της αποχώρησής τους στο ημίχρονο του ημιτελικού του Κυπέλλου Ανδρών με τον Παναθηναϊκό.

Ο Διευθυντής του Sport24 Radio 103.3 αναφέρθηκε στις σκέψεις των "ερυθρολευκων" να ενταχθούν στην Αδριατική Λίγκα και τις πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει με τους Ιθύνοντες της λίγκας, οι οποίες πάντως βρίσκονται σε πολύ αρχικό στάδιο, με τους Πειραιώτες πάντως να εξετάζουν ζεστά το θέμα.

"Στον Ολυμπιακό βλέπουν πάρα πολύ ζεστά - και αυτό είναι ρεπορτάζ, όχι εικασία - την περίπτωση της Αδριατικής Λίγκας. Την εξετάζουν, έχουν ήδη κάνει κάποιες πρόχειρες, εντελώς πρόχειρες συζητήσεις" σχολίασε αρχικά ο Παντελής Διαμαντόπουλος, για να προσθέσει σχετικά με την παρουσία ανθρώπων της διοίκησης της ομάδας στο Βελιγράδι με αφορμή την παρουσία της εφηβικής ομάδας του Ολυμπιακού του "Next Generation Tournament": " Επειδή δε μπορούμε να κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Υπάρχουν άνθρωποι του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι που έχουν πάει να δουν αυτό το τουρνουά των μικρών, αλλά σίγουρα υπάρχουν εκεί άνθρωποι της Ευρωλίγκας και της Αδριατικής Λίγκας, οπότε και άσχετος να είσαι, είναι λογικό να πιθανολογείς ότι μιλάνε για αυτό".

Παράλληλα, ο Παντελής Διαμαντόπουλος τόνισε ότι στον Ολυμπιακό απλώς θέλουν να έχουν όλες τις επιλογές τους ανοιχτές πριν προβούν σε κινήσεις, αφού σκοπεύουν να περιμένουν αρχικά να δουν τι θα γίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα και αν θα οριστεί κάποιος εκ των Παναγιώτου ή Μάνου σε κάποιο παιχνίδι τους, την απόφαση του ΑΣΕΑΔ στην έφεση που έχουν καταθέσει για το -6 που τους επιβλήθηκε και το αν θα οριστούν Έλληνες διαιτητές στο επόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ακούστε ολόκληρο το σχόλιο του Παντελή Διαμαντόπουλου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ