NBA

Η 45αρα του Μίτσελ στο Game 1 με τους Κλίπερς και η ισοφάριση του ρεκόρ του Καρλ Μαλόουν

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ των Τζαζ σε προσπάθειά του σε αγώνα με τους Κλίπερς
Ο Ντόνοβαν Μίτσελ των Τζαζ σε προσπάθειά του σε αγώνα με τους Κλίπερς Ⓒ 2021 RICK BOWMER/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ εκτέλεσε με 45 πόντους τους Κλίπερς στο Game 1 του 2ου γύρου των playoffs, με την Γιούτα να κάνει το 1-0 και τον All Star γκαρντ να ισοφαρίζει ένα ρεκόρ του Καρλ Μαλόουν.

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ είχε μία αποστολή στο Game 1 των Τζαζ με τους Κλίπερς: Ήθελε να οδηγήσει την ομάδα του στην νίκη. Και αυτό ακριβώς έκανε, με την Γιούτα να επικρατεί με 112-109 της ομάδας του Λ.Α και να κάνει το 1-0 στην σειρά.

Ο Μίτσελ πραγματοποίησε ονειρεμένη εμφάνιση, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 45 πόντους (32 εκ των οποίων στο δεύτερο ημίχρονο) με 10/15 δίποντα, 6/15 τρίποντα, 7/8 βολές, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 3 λάθη σε 37 λεπτά συμμετοχής, παίρνοντας από το χέρι την ομάδα του.

Αυτή μάλιστα ήταν η 4η 40αρα στην καριέρα του Μίτσελ στα playoffs, πιάνοντας τον Καρλ Μαλόουν στην πρώτη θέση στην σχετική λίστα στην ιστορία των "Μορμόνων". Ο Μίτσελ τα κατάφερε στο 28ο του παιχνίδι με την Γιούτα. Ο θρυλικός "ταχυδρόμος", ο οποίος μάλιστα ήταν και στο γήπεδο στο Game 1, αγωνίστηκε συνολικά 172 φορές με την φανέλα των Τζαζ στην postseason.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ