VIRAL

H σύντροφος του Λιβιό Ζαν-Σαρλ, η Αν Λορ Ζεσέρ, παίζει μπάσκετ στην Ελλάδα

H σύντροφος του Λιβιό Ζαν-Σαρλ, η Αν Λορ Ζεσέρ, παίζει μπάσκετ στην Ελλάδα
PHOTO CREDITS: LIVIO JEAN CHARLES/ INSTAGRAM ACCOUNT

Στον Πρωτέα Βούλας και την Α2 μπάσκετ γυναικών αγωνίζεται η Γαλλίδα σέντερ, Αν Λορ Ζεσέρ, προκειμένου να είναι στο πλάι του αγαπημένου της και φόργουορντ του Ολυμπιακού, Λιβιό Ζαν-Σαρλ.

Σέντερ από τη Γαλλία απέκτησε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Πρωτέα Βούλας στη μάχη για την άνοδο στην Α1 κατηγορία γυναικών. Η Αν Λορ Ζεσέρ, πρώην παίκτρια της Βιλερμπάν επέλεξε την Ελλάδα και την Α2 για να συνεχίσει την καριέρα της και ο λόγος είναι ο έρωτας.

Ο Λιβιο Ζαν-Σαρλ με την Αν Λορ Ζεσέρ
Ο Λιβιο Ζαν-Σαρλ με την Αν Λορ Ζεσέρ PHOTO CREDITS: LIVIO JEAN CHARLES/ INSTAGRAM ACCOUNT

Η Ζεσέρ, που έκανε το ντεμπούτο της απέναντι στην ομάδα του Αθηναϊκού σημειώνοντας 14 πόντους είναι η σύντροφος του Λιβιό Ζαν-Σαρλ, του Γάλλου φόργουορντ του Ολυμπιακού. Οι δυο τους είναι ζευγάρι αρκετό καιρό και η Ζεσέρ πήρε την απόφαση να τον ακολουθήσει και να μετακομίσει στην Ελλάδα για χάρη του. Η αγάπη της για το μπάσκετ δεν πήγε στην άκρη καθώς βρήκε σύντομα νέα μπασκετική στέγη και αγωνίζεται με τα χρώματα του Πρωτέα Βούλας.

Ο Πρωτέας είναι πρώτος στη βαθμολογία του 2ου ομίλου της Α2 γυναικών με ρεκόρ 14-1 και είναι δεδομένη η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία. Με τη Ζεσέρ στο ρόστερ το επίπεδο της ομάδας της Βούλας, ενώ πήρε το δικαίωμα συμμετοχής επειδή έχει άδεια εργασίας στη χώρα μας. Διότι βάσει κανονισμού δεν επιτρέπονται κοινοτικές στην Α2 γυναικών.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ