EUROLEAGUE

H Euroleague για το Sport24.gr

H Euroleague για το Sport24.gr

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Euroleague συνεδρίασεστη Βαρκελώνη για την καλύτερη δυνατή προώθηση της διοργάνωσης. Στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν, μεταξύ άλλων, και η απόλυτα πετυχημένη συνεργασία της Euroleague με το Sport24.gr!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής ενημερώθηκε για την ''έκρηξη'' που σημειώθηκε στην επισκεψιμότητα της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης ( euroleague.net ), η οποία παρουσίασε αύξηση κατά 50% στους unique users σε σχέση με τη σεζόν 2012-'13!

Όπως μάλιστα αναφέρεται χαρακτηριστικά, η συνεργασία της Euroleague με την Ελλάδα και την Ιταλία είχε σημαντικό μερίδιο σε αυτή την άνοδο. Συγκεκριμένα, το Sport24.gr ως επίσημος συνεργάτης της Euroleague στην Ελλάδα αύξησε την επισκεψιμότητα της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης στη χώρα μας κατά 400%! Το αντίστοιχο νούμερο στην Ιταλία μέσω της Gazzetta dello Sport ανέρχεται στο 50%.

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Euroleague τέθηκε επί τάπητος το ζήτημα της προώθησης της διοργάνωσης μέσω των social media. Οι χρήστες που ακολουθούν τις δραστηριότητες του θεσμού μέσω likes στο Facebook ή μέσω του επίσημου λογαριασμού της διοργάνωσης στο Twitter παρουσίασαν αύξηση κατά 50% σε σχέση με τους προηγούμενους έξι μήνες!

Όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα, υπολογίζεται πως περίπου 1.63 εκατομμύρια φίλαθλοι παρακολούθησαν live τις αναμετρήσεις των ομάδων στη φετινή Euroleague. Οι μισοί από αυτούς, μάλιστα, βρέθηκαν στους αγώνες του TOP-16 ενώ η προσέλευση αναμένεται να ξεπεράσει τους 2 εκατομμύρια φιλάθλους ως το τέλος της σεζόν, σημειώνοντας αύξηση κατά 13% σε σχέση με την περσινή σεζόν!

Η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε πως οι αγώνες της Euroleague μεταδίδονται σε 200 χώρες ανά τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκε η προώθηση του Final-4 στο Μιλάνο, με λεπτομέρειες που αφορούν τη διάθεση των εισιτηρίων στην ιταλική πόλη καθώς και τις δραστηριότητες που θα διεξαχθούν στην Fan Zone. Κατά τα άλλα, πρόθεση της Euroleague είναι η βελτίωση της ποιότητας των αγώνων ενώ προτάθηκε η μετάδοση των συνεντεύξεων Τύπου σε live streaming.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ