ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ

Ο Λούκα Ντόντσιτς ζήτησε για πρώτη φορά πρόγραμμα γυμναστικής για τις διακοπές του

Ο Λούκα Ντόντσιτς
Ο Λούκα Ντόντσιτς © 2022 RICK BOWMER/AP IMAGES

Ο Λούκα Ντόντσιτς φαίνεται ότι έμαθε από τα περσινά του λάθη όταν πήρε βάρος στην offseason, με τον προσωπικό του γυμναστή να δηλώνει ότι με το που τελείωσε η σεζόν ο Σλοβένος τον πήρε τηλέφωνο και του ζήτησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Ήταν το ξεκίνημα της σεζόν 2021/22 όταν ο Λούκα Ντόντσιτς είχε παραδεχθεί με δηλώσεις του αυτό που είχαν καταλάβει όλοι: Αντιμετώπιζε πρόβλημα με το βάρος του, αφού μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο χαλάρωσε περισσότερο από ότι έπρεπε. Φέτος όμως δεν σκόπευε να κάνει το ίδιο λάθος.

Την αποκάλυψη έκανε ο προσωπικός γυμναστής του σταρ των Μάβερικς, Άνζε Μάνεκ, ο οποίος σε συνέντευξή του δήλωσε ότι ο Ντόντσιτς επικοικώνησε μαζί του, ζητώντας πρόγραμμα γυμναστικής για το καλοκαίρι.

"Λίγες ημέρες μετά το τέλος της σεζόν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ήθελε να ξεκινήσει άμεσα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης" δήλωσε αρχικά ο Μάνεκ, για να προσθέσει: "Προπονήθηκε μαζί με τον Γκόραν Ντράγκιτς για τρεις εβδομάδες. Μετά ήρθαν οι αγώνες της Σλοβενίας στα προκριματικά του Παγκοσμιου Κυπέλλου και πήγε διακοπές. Τότε, ενώ ήταν σε διακοπές, μου ζήτησε πάλι πρόγραμμα φυσικής κατάστασης".

Ακολούθως ο προσωπικός γυμναστής του Ντόντσιτς επιβεβαίωσε ότι ο Σλοβένος έχει αλλάξει πλέον τρόπο σκέψης: "Παραμένει ενεργός. Επικοινωνούμε σχεδόν σε καθημερινή βάση. Παραμένει σε καλή φυσική κατάσταση. Θα βελτιωθεί τώρα που προπονείται με την εθνική Σλοβενίας και θα είναι απολύτως έτοιμος".

Κλείνοντας, ο Μάνεκ άσκησε κριτική στα ΜΜΕ που έκαναν τόσο μεγάλο θέμα το βάρος του Ντόντσιτς πέρυσι: "Ο Λούκα είναι σταρ. Οι άνθρωποι ακολουθούν κάθε βήμα του, όσο γίνεται αυτό. Για αυτό εμφανίζονται άσχημα σχόλια τόσο γρήγορα. Ίσως προσπαθούν να τον κάνουν να σχολιάσει αυτές τις φωτογραφίες. Αυτό όμως δεν ήταν ωραίο. Πάντα έχει μία απάντηση, ενώ όλο αυτό του δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο".

TAGS ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ NBA ΗΠΑ ΜΑΒΕΡΙΚΣ EUROBASKET EUROBASKET 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ