NBA

NBA: Ο Ντόντσιτς παραδέχθηκε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα κιλά του

Ο Λούκα Ντόντσιτς με την φανέλα των Μάβερικς
Ο Λούκα Ντόντσιτς με την φανέλα των Μάβερικς Ⓒ 2021 TONY GUTIERREZ/ASSOCIATED PRESS

Με τους επικριτές του Λούκα Ντόντσιτς να αναφέρονται συχνά στα παραπανίσια κιλά που φαίνεται να έχει, ο Σλοβένος παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι το καλοκαίρι άφησε λίγο παραπάνω τον εαυτό του.

Είναι κοινό μυστικό, βασικά δεν είναι καν μυστικό, ότι ο Λούκα Ντόντσιτς δεν εμφανίστηκε και στην καλύτερη φυσική κατάσταση στην προετοιμασία των Μάβερικς. Βασικά, ακόμα δείχνει ότι έχει θέματα. Για πρώτη φορά όμως έπειτα από καιρό μίλησε ο ίδιος για το θέμα και δεν κρύφθηκε πίσω από το δάκτυλό του.

Μετά την ήττα των Μάβερικς από τους Νετς (99-102) ο Σλοβένος δέχθηκε ερώτηση σχετικά με το βάρος του και η απάντησή του έλεγε πολλά. "Ο κόσμος θα μιλάει για αυτό. Ξέρω ότι πρέπει να βελτιωθώ" δήλωσε αρχικά ο Σλοβένος, για να προσθέσει στην συνέχεια κλείνοντας το θέμα:

"Είχα ένα μεγάλο σε διάρκεια καλοκαίρι (σ.σ επειδή αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Σλοβενία). Μετά τους Ολυμπιακούς πήρα ρεπό τρεις εβδομάδες και χαλάρωσα λίγο. Ίσως περισσότερο από ό,τι έπρεπε. Πρέπει απλώς να βρω ξανά ρυθμό".

Για την ιστορία, την φετινή σεζόν ο Ντόντσιτς έχει 25.5 πόντους, 7.9 ριμπάουντ, 8.5 ασίστ και 4.4 λάθη μέσο όρο με 44.4% στα σουτ, 32.5% στα τρίποντα και 69.1% στις βολές σε 35 λεπτά συμμετοχής, με όλους τους αριθμούς του να είναι πεσμένοι σε σχέση με πέρυσι, όπου είχε 27.7 πόντους, 8 ριμπάουντ, 8.6 ασίστ και 4.3 λάθη μέσο όρο με 47.9% στα σουτ, 35% στα τρίποντα και 73% στις βολές σε 34 λεπτά συμμετοχής.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS NBA ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΗΠΑ ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ