ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γουόκαπ: "Είναι πραγματικά ξεχωριστό να είσαι κομμάτι του Ολυμπιακού"

Ο Γουόκαπ πανηγυρίζει τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μονακό
Ο Γουόκαπ πανηγυρίζει τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μονακό INTIME

Ο Τόμας Γουόκαπ στις δηλώσεις του στη NOVA μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four εξέφρασε τη χαρά του για το επίτευγμα των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου. Ο Τόμας Γουόκαπ στις δηλώσεις του στη NOVA από τα αποδυτήρια του ΣΕΦ εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη επί της Μονακό στο Game 5. Επιπλέον, αναφέρθηκε στο πόσο ξεχωριστό είναι να αποτελεί κομμάτι των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γουόκαπ:

"Νιώθω υπέροχα. Βλέποντας τον κόσμο να πανηγυρίζει, είναι τρομερό το συναίσθημα. Το να είμαι μέρος αυτού του συλλόγου, είναι τρομερό το πάθος όλων. Το να είμαι κομμάτι όλου αυτού είναι μοναδικό. Είναι πραγματικά ξεχωριστό να είσαι κομμάτι του Ολυμπιακού.

Όταν καταφέρνεις κάτι στον αθλητισμό, είναι ιδιαίτερο. Πρέπει λοιπόν να το απολαύσεις. Το μπάσκετ είναι ωραίο γιατί είναι ομαδικό άθλημα και τα απολαμβάνεις όλα παρέα με άλλους. Τώρα θα δούμε τι έχει για μας το Βελιγράδι. Προς το παρόν πάντως είμαστε ευτυχισμένοι.

Ήταν τρομερή η σειρά με τη Μονακό. Κάθε αγώνας, στο Game 2 δεν είχαμε την ανθεκτικότητα που χρειαζόταν. Αν βάλεις σε μια σειρά τις ομάδες με βάση το μπάσκετ που παίζουν, νομίζω πως εμείς κι η Μονακό ήμασταν οι δύο πρώτες σε αυτή τη λίστα. Αν θέλεις να δείξεις σε κάποιον τι είναι η EuroLeague, τότε πρέπει να του δείχνεις τους αγώνες αυτής της σειράς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL 4 EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ