ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γουντς-Μάτσε μέρος 2ο... και Μπελ

Γουντς-Μάτσε μέρος 2ο... και Μπελ
Ματσε φιλικο

Ο Ολυμπιακός νίκησε και στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι την Παρί Λεβαλουά με 88-81 και επιστρέφει

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Ρόντρικ Μπλάκνεϊ, όπως και οι Λόρενς Ρόμπερτς και Γιώργος Πρίντεζης. Η ομάδα του Πίνι Γκέρσον δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο τρίτο δεκάλεπτο χαλάρωσε και η ομάδα του Ηλία Ζούρου κατάφερε να μειώσει και να απειλήσει. Όμως, ο Ολυμπιακός αντέδρασε άμεσα και σωστά, φτάνοντας στην τελική επικράτηση.
Η ερυθρόλευκη αποστολή επιστρέφει στην Ελλάδα την Τετάρτη και το πρωί της Πέμπτης θα κάνει προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Τα δεκάλεπτα: 20-27, 36-46, 60-64, 81-88

Παρί (Ζούρος): Χόρνερ 9(3), Μουγιάρ 4, Γκόλεματς 11(1), Τόρμπερτ 5, Μιζράχι 3(1), Φόστερ 2, ¶κα 14(2), Ακπομεντά 10(1), Γκρέι 15, Ζοάν Μπατίστ 8

Ολυμπιακός(Γκέρσον): Μπλάκνεϊ 9(1τρ. - 2ρ. - 2λ. - 4ασ. - 3κλ.), Παπαμακάριος, Γουντς 23(4τρ. - 8ρ. - 5λ. - 3ασ. - 1κλ.), Ματσιγιάουσκας 19(4τρ. - 4ρ. - 1λ. - 3ασ. - 2κλ.), Ρόμπερτς 13(5ρ. - 1λ. - 1ασ.), Μαυροκεφαλίδης 6(3λ.), Βασιλειάδης 6(2τρ. - 1λ. - 2ασ. - 2κλ.), Πρίντεζης 12(3ρ. - 3ασ. - 1κλ.), Καυκής (1ρ. - 1λ. - 1ασ. - 1κλ.)

Αλλού χτυπάει "καμπάνα" (Bell)

Στα μεταγραφικά ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από την... ανακοίνωση του Μίλος Τέοντοσιτς, ενώ αναμένει και την απάντηση του Τσάρλι Μπελ, η οποία ενδέχεται να είναι θετική και δεν αποκλείεται η ερυθρόλευκη ΚΑΕ να περιμένει λίγο ακόμη, ώστε να ανακοινώσει και τους δύο παίκτες μαζί.

Άλλωστε, οι Μιλγουόκι Μπακς φαίνεται ότι... κάνουν πίσω στην υπόθεση του Μπελ, καθώς δεν μπορούν να κοντράρουν την οικονομική πρόταση του Ολυμπιακού και ήδη προχώρησαν σε μια προσθήκη σε ό,τι αφορά το ρόστερ τους. Ο Ραμόν Σέζιονς που ήταν στο δεύτερο γύρο του ντραφτ και πέρασε από το Σάμερ Λιγκ της ομάδας υπέγραψε συμβόλαιο με τους Μπακς.

Ο Σέζιονς είναι καθαρός πλέι μέικερ, αλλά είναι σαφές ότι η ομάδα του Μιλγουόκι προσπαθεί να ενισχύσει όσο μπορεί την περιφέρειά της, αφού βλέπει ότι δεν μπορεί να κρατήσει τον Μπελ στις ΗΠΑ.














TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ