NBA

Γουέστμπρουκ: "Απλώς έτρεχα πάνω-κάτω στο γήπεδο, πρέπει να είμαι πιο αποτελεσματικός"

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ σε αγώνα των Ρόκετς με τους Μπλέιζερς την σεζόν 2019/20
Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ σε αγώνα των Ρόκετς με τους Μπλέιζερς KEVIN C. COX/POOL PHOTO VIA AP

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ τα έβαλε με τον εαυτό του μετά την ήττα των Ρόκετς από τους Λέικερς στο Game 2, τονίζοντας ότι δεν ήταν τόσο ενεργός όσο θα ήθελε.

Οι Ρόκετς γνώρισαν την ήττα από τους Λέικερς στο Game 2 της σειράς με 109-117, η οποία βρίσκεται πλέον στο 1-1 και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ θεωρεί ότι έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για αυτή την ήττα.

Με τους Λέικερς να τον προκαλούν να σουτάρει και τον δυναμικό γκαρντ να πέφτει σε αυτή την παγίδα και να μην πηγαίνει προς το καλάθι, οι Ρόκετς είχαν σημαντικά προβλήματα στην επίθεση, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος, βάζοντάς τα με τον εαυτό του, αφού τελείωσε τον αγώνα εε 10 πόντους με 4/15 σουτ (1/7 τρίποντα) και 7 λάθη.

"Αυτή τη στιγμή απλώς τρέχω πάνω-κάτω. Πρέπει να δω το VIDEO του αγώνα και να δω πώς θα είμαι πιο αποτελεσματικός" δήλωσε ο All Star γκαρντ μετά τον αγώνα, για να προσθέσει σχετικά με τα 7 λάθη που υπέπεσε: "Κάποια έγιναν από δικό μου λάθος, κάποια από λάθος αποφάσεις διαιτητών. Αλλά εγώ φταίω, δεν δείχνω κανέναν με το δάκτυλο. Έτσι παίζω, ξέρω τα λάθη μου".

Κλείνοντας, ο Γουέστμπρουκ τόνισε: " Συμβαίνουν όμως αυτά. Όλα είναι εντάξει. Στο επόμενο παιχνίδι θα είμαι έτοιμος".

Kevin C. Cox/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ