NBA

Γουεμπανιαμά: "Μου αρέσει να απειλούμαι ότι θα βρεθώ στην G-League αν δεν παίζω καλά"

San Antonio Spurs head coach Gregg Popovich, right, talks with center Victor Wembanyama (1) during the first half of an NBA basketball game against the Los Angeles Lakers in San Antonio, Wednesday, Dec. 13, 2023. (AP Photo/Eric Gay)
San Antonio Spurs head coach Gregg Popovich talks with Victor Wembanyama AP PHOTO

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά δέχθηκε ερωτήσεις μετά την ήττα από τους Ατλάντα Χοκς (99-109) και μίλησε για την επιθυμία του να υπάρχουν συνέπειες όταν υποπέφτει σε λάθη.

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς γνώρισαν την ήττα από τους Ατλάντα Χοκς με 99-109 τα ξημερώματα της Τρίτης (16/01) και ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά μίλησε στον απόηχο της αναμέτρησης, στην οποία προσέφερε 26 πόντους, 13 ριμπάουντ, 5 μπλοκ και 2 κλεψίματα.

Αναφερόμενος στην απόφαση του προπονητή του, Γκρεγκ Πόποβιτς, να τον αφήσει στον πάγκο στην αρχή της τρίτης περιόδου, τόνισε ότι θα του άρεσε να υπάρχουν συνέπειες για τα λάθη στα οποία υποπίπτει. Μάλιστα, ανέφερε ότι θα επιθυμούσε να απειληθεί με υποβάθμισή στην G-League, σε περίπτωση που δεν αγωνίζεται σε ικανοποιητικό επίπεδο.

"Μου αρέσει να με καθοδηγούν. Μου αρέσει να απειλούμαι ότι θα βρεθώ στην G-League, εάν δεν παίζω καλά και σύμφωνα με αυτά που ζητάει ο προπονητής. Μου αρέσει όταν υπάρχουν συνέπειες για τα λάθη μου", τόνισε ενδεικτικά ο νεαρός Γάλλος σταρ.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς αναφέρθηκε με την σειρά του στον 20χρονο σέντερ, επισημαίνοντας ότι: "Έχει μάθει πως να ρολάρει προς το καλάθι και πως να κινείται στο παρκέ. Αυτό δείχνει σε όλους το δρόμο. Αμυντικά, προστατεύει πολύ καλά το καλάθι. Φυσικά είναι ψηλός, όπως θα έπρεπε να είναι, αλλά πρέπει να αντιληφθεί πως μπορεί να μετατρέψει το ύψος του αποκλειστικά σε πλεονέκτημα. Όλοι έχουν μάθει πως να τον αντιμετωπίζουν, με το να παίζουν γύρω από αυτόν"

TAGS NBA ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ