ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γουάιτ για Πρίφτη: "Είναι αληθινός, πάντα έλεγα ότι αν επέστρεφα στην Ευρώπη θα το έκανα για αυτόν"

Ο Οκάρο Γουάιτ σε αγώνα του Παναθηναϊκού
Ο Οκάρο Γουάιτ σε αγώνα του Παναθηναϊκού INTIME

Ο Οκάρο Γουάιτ έπλεξε για ακόμα μία φορά το εγκώμιο του Δημήτρη Πρίφτη, τον αποκάλεσε ξανά "οικογένεια" και τόνισε πως αυτό που κάνει τον Έλληνα τεχνικό να ξεχωρίζει είναι πως εννοεί πάντα αυτό που λέει.

Ο Οκάρο Γουάιτ δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον Δημήτρη Πρίφτη. Και επανέλαβε για ακόμα μία φορά τι σημαίνει για αυτόν ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, όπως είχε κάνει και όταν είχε εμφανιστεί στην εκπομπή "Show Must Go On", όταν τον είχε αποκαλέσει οικογένεια.

Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε στο κανάλι της EuroLeague για την σχέση του με τον προπονητή του, με τον οποίο συνεργάζεται για τρίτη φορά στην καριέρα του, αφού πριν τον Παναθηναϊκό έχουν συνεργαστεί και σε Ούνικς και Άρη. Και ήταν ξεκάθαρος.

"Πάντα έλεγα ότι αν επιστρέψω στην Ευρώπη θέλω να παίξω για αυτόν και ευτυχώς αυτό συνέβη πέρυσι στην Ούνικς και μπόρεσα να παίξω πάλι για αυτόν" δήλωσε αρχικά ο Γουάιτ, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Νομίζω ότι είχαμε μία καλή χρονιά στην Ούνικς και φέτος επέστρεψα στην Ελλάδα μαζί του. Είναι περισσότερο οικογένεια για εμένα."

Ακολούθως ο Γουάιτ τόνισε: "Μου αρέσει γιατί αυτό που λέει, αυτό είναι. Μου λέει κάτι και ξέρω ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ. Είναι αληθινός και οδηγεί με την καρδιά του".

Κλείνοντας, ο Γουάιτ ανέφερε: "Είναι προπονητής που ασχολείται με την τακτική. Μελετάει πολύ και φτιάχνει ένα πλάνο. Μελετάει το παιχνίδι και έχει σπουδαίο μυαλό. Ξέρω ότι πάντα θα δουλεύει σκληρά για να βγάλει την καλύτερη δυνατή ομάδα στο παρκέ και πρέπει να κάνω κι εγώ το ίδιο".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που πρόβαλε η EuroLeague στο κανάλι της:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ