EUROBASKET

Ως νατουραλιζέ στην εθνική Βόρειας Μακεδονίας ο Τζέικομπ Γουάιλι

Ο Τζέικομπ Γουάιλι
Ο Τζέικομπ Γουάιλι EUROKINISSI

Ο φόργουορντ/σέντερ της Γκραν Κανάρια, Τζέικομπ Γουάιλι, πήρε διαβατήριο της Βόρειας Μακεδονίας και θα αγωνίζεται πλέον στην εθνική ως νατουραλιζέ. Μάλιστα, αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα στα "παράθυρα" που έρχονται για τα προκριματικά του EuroBasket 2022.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και νυν της Γκραν Κανάρια, Τζέικομπ Γουάιλι, πήρε διαβατήριο της Βόρειας Μακεδονίας και θα αγωνίζεται στην εθνική ομάδα ως νατουραλιζέ παίκτης.

Μάλιστα, ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ, αναμένεται να προλάβει και να βοηθήσει την ομάδα του στα "παράθυρα" που έρχονται, για την προκριματική φάση του EuroBasket 2022.

Συγκεκριμένα, η εθνική ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας, βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ, έχοντας δύο βαθμούς μαζί με τις Ιταλία, Εσθονία και Ρωσία.

Το Σάββατο στις 28 Νοεμβρίου, μάλιστα, θα αντιμετωπίσει την Ιταλία για τον τρίτο αγώνα των προκριματικών του EuroBasket 2022, με τον Τζέικομ Γουάιλι να είναι στη διάθεση του προπονητή.

Ο Γουάιλι, θέλησε να μάλιστα να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Πέρο Άντιτς για την ευκαιρία, τονίζοντας πως: "Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Πέρο Άντιτς, για την ευκαιρία και την τιμή που μου έκανε. Είμαι πολύ ευγνώμων για την ευκαιρία να βοηθήσω και να εκπροσωπήσω τη χώρα μαζί με την εθνική ομάδα. Όταν μου έγινε η πρόταση να παίξω για αυτή τη χώρα μπάσκετ, δεν δίστασα να πω ναι. Ήθελα να συμμετάσχω σε όλο αυτό".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ