EUROLEAGUE

GM Φενέρμπαχτσε: "Υπήρξαν αποφάσεις που μπορούσαν να αξιολογηθούν και να επικριθούν διαφορετικά και από τις δύο πλευρές"

GM Φενέρμπαχτσε: "Υπήρξαν αποφάσεις που μπορούσαν να αξιολογηθούν και να επικριθούν διαφορετικά και από τις δύο πλευρές"
EUROKINISSI

Ο General Manager της Φενέρμπαχτσε, Ντέρια Γιανιέρ παραχώρησε συνέντευξη σε τουρκικό μέσο, μέσω του οποίου απάντησε στη θέση του Ολυμπιακού αναφορικά με την διαιτησία μετά το παιχνίδι, τονίζοντας πως υπήρχαν αποφάσεις νωρίτερα που θα μπορούσαν να αξιολογηθούν διαφορετικά και στις δύο μεριές.

Η Φενέρμπαχτσε πήρε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό για την EuroLeague και μία μέρα μετά την αναμέτρηση, ο General Manager της Φενέρμπαχτσε, Ντέρια Γιανιέρ, μίλησε σε συνέντευξή του σε τουρκικό μέσο για τη θέση των ερυθρολεύκων αναφορικά με την διαιτησία, εκφράζοντας την δική του οπτική για τα όσα συνέβησαν.

Τόνισε πως υπήρξαν αποφάσεις που θα μπορούσαν να αξιολογηθούν και να επικριθούν διαφορετικά και από τις δύο πλευρές, ενώ ανέφερε πως δεν θεωρεί σωστό να επικεντρωνόμαστε σε παράγοντες εκτός γηπέδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Καταρχάς, δεν θεωρώ σωστό να επικεντρωνόμαστε σε παράγοντες εκτός γηπέδου. Υπήρχε καλός ανταγωνισμός μεταξύ μας και του Ολυμπιακού. Τόσο οι σειρές πλέι οφ της περασμένης σεζόν όσο και οι αγώνες της κανονικής περιόδου γνώρισαν καλές ιστορίες. Νομίζω ότι υπήρχε ένα παράδειγμα αυτού του ανταγωνισμού στον χθεσινό αγώνα. Στο τέλος του αγώνα ήμασταν νικητές, είχαν κερδίσει και αγώνες πριν. Νομίζω ότι θα ήταν ωφέλιμο να μείνω στο μπάσκετ.

Ο αντίπαλός άσκησε κριτική σε κάποιες αποφάσεις στο τέλος του αγώνα. Ωστόσο, λίγο πριν από την κατοχή που επέκριναν, υπήρξαν αποφάσεις που μπορούσαν να αξιολογηθούν και να επικριθούν διαφορετικά και από τις δύο πλευρές. Αν θυμάστε, υπήρχαν αποφάσεις που θα μπορούσαν να συζητηθούν στο τέλος των αγώνων της περσινής σειράς πλέι οφ.

Όπως είπα, δεν βρίσκω σωστό να διαβάζω όλα αυτά μέσω μιας θέσης ή ενός διαιτητή. Φυσικά, οι διαιτητές είναι κομμάτι του μπάσκετ, ο καθένας μπορεί να αναζητήσει τα δικαιώματά του όταν αδικηθεί.

Οι εξουσιοδοτημένες αρχές θα προβούν στις απαραίτητες αξιολογήσεις για το θέμα αυτό. Πέρα από αυτό, συγχαίρω και τις δύο πλευρές όσον αφορά τον αγώνα, μας έδειξαν έναν καλό αγώνα. Πιστεύω ότι θα παρακολουθήσουμε καλούς αγώνες σε αυτή τη διοργάνωση από εδώ και πέρα, όπου θα προκύψουν νέες ιστορίες"

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ