ΜΠΑΣΚΕΤ

Γλίτωσε την έκπληξη η Λοκομοτίβ Κουμπάν

Γλίτωσε την έκπληξη η Λοκομοτίβ Κουμπάν

Έπειτα από περισσότερες από ενάμιση μήνα απραξίας, ξεκίνησαν τα play offs στη VTB United League, με το 85-91 της Λοκομοτίβ Κουμπάν, επί του "Κόκκινου Οκτώβρη", στο Βόλγκογκραντ.

Μετά την ήττα στον πρώτο τελικό της Ρωσίας (από την Ούνιξ), η Λοκομοτίβ Κουμπάν είχε να αντιμετωπίσει την έκπληξη της VTB United League, "Κόκκινο Οκτώβρη", ομάδα με δυο χρόνια ιστορίας και πρώην παίκτη τον Βον Ουέιφερ -διότι δεν μένει πια στο Βόλγκογκραντ.

Τι έγινε; Οι παίκτες του Πασούτιν χρειάστηκε να ιδρώσουν, για να κάμψουν την αντίσταση των... νέων (85-91), στον προημιτελικό. Οι Ουίλι Ντιν και Μπέρναρντ Κινγκ είχαν μαζί 32 πόντους, έως το 51-43 του ημιχρόνου, ενώ ήταν και οι ηγέτες των γηπεδούχων, έως το 67-62 του 30'.

Τα τρίποντα των Ουίλιαμς και Γκριγκορίεφ άλλαξαν τις ισορροπίες, με τον πρώτο να κάνει ένα βήμα μπροστά για να γλιτώσει η Λοκομοτίβ τη δυσάρεστη έκπληξη. Τελείωσε με 18π. και 14 ασίστ, ο Μπράουν είχε 16π., ο Λικχοντέι 11 και ο Πονκρασόφ με τον Μάριτς από 10. Για τον "Κόκκινο ΟΚτώβρη", ο Ντιν έφτασε τους 28π., τα 6 ριμπ. και τις 6 ασίστ, ο Μάρκους Κάσιν είχε 18π., 9 ριμπ. και ο Κινγκ 18π., 7 ασίστ, ενώ ο Κάθμπερτ πρόσθεσε 17π. και 9 ριμπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ