EUROLEAGUE

Γλίτωσε με διάστρεμμα ο Ζήσης

Γλίτωσε με διάστρεμμα ο Ζήσης

Ο Νίκος Ζήσης αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Μπρεμερχάβεν, αλλά τα νέα ήταν ευχάριστα αφού γλίτωσε τα χειρότερα. Ο 34χρονος γκαρντ τη γλίτωσε με διάστρεμμα, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου είκοσι ημέρες.

Η νίκη επί της Μπρεμερχάβεν πέρασε σε δεύτερη μοίρα για την Μπάμπεργκ, ελέω του τραυματισμού του Νίκου Ζήση. Ο 34χρονος γκαρντ αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ, με τους ανθρώπους της ομάδας να φοβούνται για τα χειρότερα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη όμως έφεραν ευχάριστα νέα, αφού έδειξαν πως υπέστη διάστρεμμα.

Το ιατρικό δελτίο αναφέρει πως ο παίκτης θα χάσει τους δύο τελευταίους αγώνες της regular season στην Μπουντεσλίγκα, αλλά ενδεχομένως και τον α' γύρο των playoffs προκειμένου να μην επιβαρυνθεί και ρισκάρει κάποια υποτροπή. Ούτως ή άλλως, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, όπερ και σημαίνει πως δεν αγχώνεται ιδιαίτερα για τα πρώτα παιχνίδια της post season.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Νίκος Ζήσης έχει 11.2 πόντους (με 35.2% στα τρίποντα), 2 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ κατά μέσο όρο στην Μπουντεσλίγκα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ