NBA

Γκρίζλις: Η εντυπωσιακή ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου είναι πρώην μπασκετμπολίστρια

Kelcey Wright Johnson
Kelcey Wright Johnson INSTAGRAM / @KJWRIGHT

Η εντυπωσιακή ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου των Γκρίζλις, που τραβάει όλα τα φώτα πάνω της, είναι πρώην μπασκετμπολίστρια.

Η πιο πολυσυζητημένη ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου είναι αυτή των Γκρίζλις. Ο λόγος για την Κέλσι Ράιτ Τζόνσον, η οποία τραβάει όλα τα φλας πάνω της στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Δεν πρόκειται για απλώς μία όμορφη κοπέλα αλλά για μία αληθινή γνώστη του αθλήματος. Μεγάλωσε μάλιστα σε μία μπασκετική οικογένεια, η μητέρα της είναι η πρώτη γυναίκα που διαιτήτευσε έναν αγώνα μπάσκετ ανδρών στο Πανεπιστήμιο του Καναδά και ο πατέρας της είναι στέλεχος της ομοσπονδίας.

Η ίδια είναι απόφοιτη δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου του Τέξας, με πρακτική σε διάφορους ειδησεογραφικούς οργανισμούς, όπου απέκτησε εμπειρία ως αθλητική ρεπόρτερ. Είναι γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο, ιδιαίτερα για την υπεράσπιση της ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία.

Έχει μιλήσει δημόσια για τις δικές της μάχες με το άγχος και την κατάθλιψη, ενώ έχει εργαστεί για να ευαισθητοποιήσει και να μειώσει το στίγμα γύρω από θέματα ψυχικής υγείας.

Παρόλο, που δεν αποκαλύπτει πολλά για την προσωπική της ζωή, είναι παντρεμένη με έναν προπονητή μπάσκετ, του οποίου δεν έχει αποκαλύψει την ταυτότητα.

TAGS NBA SPORTS & GOSSIP ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ