ΣΙΕΝΑ

Γκριρ ο αντι-ΜακΚάλεμπ

Γκριρ ο αντι-ΜακΚάλεμπ

Τον Λιν Γκριρ θέλει να αποκτήσει η Σιένα, προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία Μπο ΜακΚάλεμπ.

Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού βρίσκεται υπό παραχώρηση από τη Φενέρμπαχτσε, μετά και την προσθήκη του Γιασικεβίτσιους.

Ωστόσο, η μεταγραφή του στην ιταλική ομάδα μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι, αφού οι Τούρκοι δεν θέλουν να τον δώσουν σε μία πιθανή μελλοντική αντίπαλό τους στην Ευρωλίγκα, προκειμένου να μην ενισχυθεί. Κι αυτό γιατί οι όμιλοι των δύο ομάδων διασταυρώνουν μετά το Top-16.

Πάντως, ο γενικός διευθυντής της Σιένα, Φερντινάντο Μινούτσι, θα κάνει το παν προκειμένου ο αριστερόχειρας σουτέρ να αποκτηθεί πριν τη διορία που έχει δοθεί για να δηλωθούν οι παίκτες για το Top-16. Δηλαδή ένα 48ωρο πριν τον πρώτο αγώνα με την Εφές Πίλσεν,την επόμενη εβδομάδα.

Σε περίπτωση που ο Γκριρ πάει τελικά στη Σιένα, αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του σε ιταλική ομάδα, αφού τη σεζόν 2005-06 αγωνίστηκε στη Νάπολι, με την οποία μάλιστα κατέκτησε το κύπελλο Ιταλίας.

Εκτός του Γκριρ, δύο ακόμη παίκτες, ο Σουντιάτα Γκέινς και ο Μάρκους Ουίλιαμς, ακούγονται ως πιθανοί αντικαταστάτες του ΜακΚάλεμπ, με τον Γκριρ όμως να είναι πρώτος στη λίστα του Πιανιτζάνι.

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ