ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκρίμαου: "Ελπίζω να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα έδρας, πολύ σταθερή ομάδα ο Ολυμπιακός"

Γκρίμαου: "Ελπίζω να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα έδρας, πολύ σταθερή ομάδα ο Ολυμπιακός"
MIGUEL ANGEL POLO/VALENCIA BASKET

Πολύ σημαντικό θεωρεί το πλεονέκτημα έδρας που έχει η Μπαρτσελόνα στη σειρά των playoffs με τον Ολυμπιακό, ο Ρότζερ Γκριμάου, που τόνισε ότι η ομάδα του έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το Game 1 (24/4, 22:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) με τους ερυθρόλευκους.

Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό (24/4, 22:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) για το Game 1 των playoffs της EuroLeague και ο Ρότζερ Γκριμάου ελπίζει ότι ο παράγοντας έδρας θα παίξει το ρόλο του σε αυτή τη σειρά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός των μπλαουγκράνα: "Έχουμε παίξει με μεγάλη άνεση στο Παλάου στη διάρκεια όλης της σεζόν και ελπίζω ότι θα είναι καθοριστικός παράγοντας. Είναι ένα κίνητρο να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Έχουμε εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Είμαι ευχαριστημένος με το πώς θα μπούμε στη σειρά. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι.

Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ σταθερή ομάδα στο παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε και στην άμυνα. Έχουν αθλητικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν ζημιά στο ζωγραφιστό και δεν αφήνουν τον αντίπαλο να πάρει εύκολους πόντους. Είναι η ομάδα με την καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και έχουν μεγάλη υπομονή για να βρουν την καλύτερη επιλογή μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα.

Προσπαθώ να προετοιμάσω το ματς όσο πιο νορμάλ γίνεται, γνωρίζοντας όμως ότι πρόκειται για μια δύσκολη σειρά, που ενδεχομένως θα έχει διακυμάνσεις. Μετά το πρώτο παιχνίδι θα δούμε αν θα χρειαστεί να αλλάξουμε πολλά ή λίγα πράγματα. Και οι δύο έχουμε πράγματα κρυμμένα στο μανίκι, ανάλοφα με το πώς θα πάνε τα πράγματα.

Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες. Ελπίζουμε να είναι όλοι εκεί και για αυτό το σενάριο έχουμε προετοιμαστεί. Αν όμως δεν είναι εκεί για κάποιον λόγο, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι και αυτοί που θα τους αντικαταστήσουν ανήκουν στο τοπ επίπεδο της Ευρώπης".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ