ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκριμάου: "Έχω μάθει πολλά βλέποντας τις προπονήσεις του Γιασικεβίτσιους"

Γκριμάου: "Έχω μάθει πολλά βλέποντας τις προπονήσεις του Γιασικεβίτσιους"

Ο Ρότζερ Γκριμάου αποτελεί από το απόγευμα της Τρίτης το νέο προπονητή της Μπαρτσελόνα και ο Ισπανός τεχνικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο BARCA TV.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Μπαρτσελόνα έκανε ο Ρότζερ Γκριμάου μιλώντας στο BARCA TV, ενώ αναφέρθηκε και στον προκάτοχό του, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, τονίζοντας πως θα αρφιερώσει περισσότερες από τις ώρες της μέρας δουλεύοντας.

Αναλυτικά:

"Μου αρέσει να παίζω χαρούμενα. Πρέπει να προσγειωθώ, να δω ακριβώς τι ομάδα έχουμε, να ενώσω τα κομμάτια και να βρω την ισορροπία, ελπίζοντας να παίξουμε ένα πολύ καλό μπάσκετ. Είμαι πεπεισμένος ότι όλα θα πάνε καλά. Με στηρίζουν και είμαι πολύ χαρούμενος που πιστεύουν σε μένα. Νιώθω πολύ ευπρόσδεκτος. Βλέπω πολύ χαρά. Θα αφιερώσω περισσότερες από όλες τις ώρες της ημέρας. Αυτό είναι το άθλημα, οι υπόλοιποι θα αφιερώσουν τον εαυτό τους το ίδιο με μένα, περισσότερο όχι, αλλά είμαι πεπεισμένος για τη δουλειά που θα κάνω".

Για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είπε: "Δεν έχουμε συνυπάρξει στα ίδια αποδυτήρια. Τον έχω θαυμάσει ως έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη και σαν προπονητής έχω υπάρξει κοντά του, μαθαίνοντας πολλά βλέποντας τις προπονήσεις του. Έχει κάνει σπουδαία δουλειά. Είναι απόφαση της ομάδας και είμαι πολύ χαρούμενος".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ