ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκριγκόνις: "Οι επόμενες εβδομάδες θα κρίνουν την σεζόν μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι με τον Ερυθρό Αστέρα"

Γκριγκόνις: "Οι επόμενες εβδομάδες θα κρίνουν την σεζόν μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι με τον Ερυθρό Αστέρα"
INTIME

Ο Μάριους Γκριγκόνις δήλωσε ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (20/3, 21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 30η αγωνιστική της EuroLeague ότι οι επόμενες εβδομάδες θα κρίνουν το πώς θα καταλήξει η σεζόν του Παναθηναϊκού AKTOR, λέγοντας ότι η συγκέντρωση όλων είναι απαραίτητη.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αναχώρησε για την Σερβία ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (20/3, 21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 30η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Μάριους Γκριγκόνις να στέκεται στην κρισιμότητα του παιχνιδιού, αλλά και των επόμενων εβδομάδων, που θα κρίνουν το πώς θα καταλήξει η σεζόν για το "τριφύλλι".

Αναλυτικά ο Λιθουανός δήλωσε σχετικά: "Θα είναι ωραία να νικήσουμε. Έχουμε μπροστά μας μερικές δύσκολες εβδομάδες που βασικά θα κρίνουν την σεζόν μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το αυριανό παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε πολλά σε επίπεδο τακτικής, αλλά το πιο σημαντικό είναι να θέλουμε να νικήσουμε περισσότερο από ότι ο Ερυθρός Αστέρας.

Σίγουρα βοηθάει αν είσαι δυνατός πνευματικά. Πρέπει όμως προφανώς να είσαι έτοιμος και σωματικά, να προσέχεις το σώμα σου και να περιμένεις για το καλύτερο αποτέλεσμα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ