EUROLEAGUE

"Γκρεμίστε τους!"

"Γκρεμίστε τους!"

Οι ισπανικές εφημερίδες βρίσκονται σε ρυθμούς Ολυμπιακού, αποθεώνουν τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ κάνουν λόγο για εκδίκηση μετά την ήττα της Ρεάλ στον περυσινό τελικό.

Αποστολή στην Μαδρίτη: Βασίλης Δελής

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών της Euroleague. Το έργο των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν είναι εύκολο, όμως όλοι στην ομάδα θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε οι Πειραιώτες με τις πιθανότητες που τους αναλογούν να πάρουν ένα εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα.

Οι εφημερίδες στην ισπανική πρωτεύουσα, πάντως κάνουν λόγο για εκδίκηση, ενώ ζητάνε από τη Βασίλισσα να γκρεμίσει τον πρωταθλητή Ευρώπης από τον θρόνο του. Η "AS" στέκεται στον αρχηγό των Πειραιωτών και αναφέρει πώς πρόκειται για ιδιοφυία, ενώ μιλάει και για τον Κώστα Σλούκα, τον οποίο χαρακτηρίζει ηγέτη. Παράλληλα, στέκεται και στους Στράτο Περπέρογλου, Μπράιαντ Ντάνστον, Βαγγέλη Μάντζαρη και Ματ Λοτζέσκι.

"Ο εφιάλτης της Ρεάλ"

Από την πλευρά της η "Marca" αναφέρει πώς η Ρεάλ είναι έτοιμη να γκρεμίσει τους πρωταθλητές Ευρώπης από τον θρόνο τους. " Η Ρεάλ και στη συνέχεια η Μπαρτσελόνα πρέπει να ξεκινήσουν την τελική επίθεση στον θρόνο του Σπανούλη και του Ολυμπιακού. Ο πλέι μέικερ είναι ο εφιάλτης των "λευκών" που αρχίζει σήμερα", αναφέρει αρχικά η ισπανική εφημερίδα και τονίζει μεταξύ άλλων στη συνέχεια:

"Γκρεμίστε τους!"

" Ο πιο πολυπόθητος θησαυρός του ευρωπαϊκού μπάσκετ, η κούπα της Ευρωλίγκας εδώ και δύο χρόνια κοιμάται στον σπίτι του Ολυμπιακού. Σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος για αυτό είναι ο Βασίλης Σπανούλης, ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην Ήπειρο".

"Γκρεμίστε τους!"
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ